Daha fazla
- Meslek
- Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Arkadaşlar hepinize merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere 2.500 - 3.000 TL aralığında bir sistem toplamak istiyorum. Elimde halihazırda güncel bilgisayarımda kullandığım Sapphire Radeon R7 240 2 GB 128Bit ekran kartım var ve yeni sistemimde de aynı ekran kartımdan devam etmek istiyorum (uygun fiyata sistemin bütçesine çok zarar vermeden alınabilecek fiyat performans ekran kartlarına açığım fakat aşırı büyük oyunlar oynamıyorum, R7 240 benim için ideal giriş segmenti). Monitörüm var, dış iskelet kasa dahil olmak üzere 2.500 - 3.000TL aralığında.
-Power supply.
-RAM.
-Anakart.
-Işlemci.
-SSD.
-Harddisk ve.
-Dış kasa önerilerinizi bekliyor olacağım.
(Belirttiğim üzere sistem performansından ödün vermemek şartı ile bütçenin içine öneri ekran kartı da koyabilirsiniz)
Dipnot: Çoğunluka League of Legends oynamak için kullanacağım fakat zaman ilerledikçe GTA, Battlefield, PUBG gibi oyunları da oynamak istiyorum.
Yardımcı olacak kimse yok mu acaba? Sistemi 1 hafta içerisinde sipariş edeceğim fakat bileşenler konusunda kararsız kaldım.
-Power supply.
-RAM.
-Anakart.
-Işlemci.
-SSD.
-Harddisk ve.
-Dış kasa önerilerinizi bekliyor olacağım.
(Belirttiğim üzere sistem performansından ödün vermemek şartı ile bütçenin içine öneri ekran kartı da koyabilirsiniz)
Dipnot: Çoğunluka League of Legends oynamak için kullanacağım fakat zaman ilerledikçe GTA, Battlefield, PUBG gibi oyunları da oynamak istiyorum.
Yardımcı olacak kimse yok mu acaba? Sistemi 1 hafta içerisinde sipariş edeceğim fakat bileşenler konusunda kararsız kaldım.
Son düzenleme: