2.500-3.500 TL motor için korumalı yazlık pantolon önerisi

Y.Can Aydın

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
805
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yavaştan ekipmanları fullemeye çalışıyorum. Pantolondan sonra ayakkabı kalıyor. Bütçem 2.500-3.500 arasında. Beni terletmeyecek ve korumadan ödün vermeyecek bir pantolon arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Riderdenim veya 4Riders modellerine bakabilirsin. 4Riders arkadaşımda var ve bi süre kullandım yazlık pantolonunu. Terletmiyor diye bir şey yok. İlla ki sıcak hissediyorsunuz normal kota nazaran. Ayrıca, her firmanın dediği normal hayatta da kullanabilirsiniz sözü tamamen saçmalıktan ibaret. Kalçada ve dizlerde korumalıklar varken rahat olabilen var ise helal olsun. Bir şey demiyorum. Ben şu an yaz diye dizlik kullanıyorum. Gayet memnunum. Kalça koruması yok tabii ki şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Riderdenim veya 4Riders modellerine bakabilirsin. 4Riders arkadaşımda var ve bir süre kullandım yazlık pantolonunu terletmiyor diye bir şey yok illaki sıcak hissediyorsunuz normal kota nazaran ayrıca her firmanın dediği normal hayatta da kullanabilirsiniz sözü tamamen saçmalıktan ibaret. Kalçada ve dizlerde korumalıklar varken rahat olabilen var ise helal olsun bir şey demiyorum. Ben şu an yaz diye dizlik kullanıyorum gayet memnunum kalça koruması yok tabii ki şu an.

Normal hayat kısmı muhtemelen korumaları çıkarıncaki olay. Riderdenim'in pantolonlarında fermuarlı olduğu için çıkarılabiliyormuş. Tavsiye için teşekkürler.
 
@Y.Can Aydın Terletmeyecek, üşütmeyecek vs. gibi şeyler maalesef motosiklette mümkün değil. O bütçeye en yakın alabileceğiniz pantolon RiderDenim'de mevcut. Bütçe yükselmezse başka bir ürün önermem.

Normal hayatta da kullanabilirsiniz sözü tamamen saçmalıktan ibaret.
Siz hiç 400D, 600D, 1000D motosiklet pantolonu giymemişsiniz sanırım. :)
 
@Y.Can Aydın terletmeyecek, üşütmeyecek vs. gibi şeyler maalesef motosiklette mümkün değil. O bütçeye en yakın alabileceğiniz pantolon Riderdenim'de mevcut. Bütçe yükselmezse başka bir ürün önermem.

Siz hiç 400D, 600D, 1000D motosiklet pantolonu giymemişsiniz sanırım. :)

RiderDenim'de hangi modelini önerirsiniz? Göz attım ama bir sürü modeli mevcut. Ayrıyeten RiderDenim kullanıyor musunuz?
 
@Y.Can Aydın Ben sadece RiderDenim kullanıyorum. Efil, Zifiri, Alfa ve Poyraz modelleri mevcut. Efil tamamen yazlık zaten. Alfa 5 derece ve aşağısı için uygun geliyor bana. Poyraz ve Zifiri ise 3 mevsim modelleri gibi. Önerim aldıktan sonra kalça korumaları Level 2 korumalar ile değiştirmeniz olur. Başka da bir şey yapmanıza gerek yok.
 
@Y.Can Aydın ben sadece riderdenim kullanıyorum. Efil, zifiri, alfa ve poyraz modelleri mevcut. Efil tamamen yazlık zaten. Alfa 5 derece ve aşağısı için uygun geliyor bana. Poyraz ve zifiri ise 3 mevsim modelleri gibi. Önerim aldıktan sonra kalça korumaları level 2 korumalar ile değiştirmeniz olur. Başka da bir şey yapmanıza gerek yok.

Tamamdır teşekkürler yarın Honda bayisinde bir inceleyeyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı