2.500 TL civarında klavye önerisi

Xcartima

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Biostar B650MP-E Pro-Ryzen 5 7500f-Galax 4070 Super-32GB 6000Mhz Cl30
2500 TL civarında güzel klavyeler var mı? Aklımda Rampage Hydra R6 red switch beyaz modeli var ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Rampage Hydra R6 kullandım, blue switch versiyonunu. Çok kaliteli değil, ms desen yerlerde. İşinizi görür mü? Görür. Ama kullanan biri olarak pek tavsiye etmiyorum. En son ne oldu da bozuldu inanın onu da hatırlamıyorum. Bozulunca Asus klavyeye geçtim, biraz tuzlu ama klavye kullanmıyormuşum dedirtti. Alacak olursanız TR versiyon alın, enter büyük olsun en azından. İyi forumlar.

asusun hangi klavyesini önerirsiniz knk

ASUS'un hangi klavyesini önerirsiniz kanka

Ben ASUS ROG STRIX Flare II animate kullanıyorum. Şu an fiyatları biraz yüksek sanıyorum. Tepki süresi falan çok iyi ROG STRIX Scope'ı veya II olabilir bütçenize göre. Benim kullandığım klavye 8000 Hz polling rate, 0.125 ms gecikme süresi var. Rüzgardan bile tuşa basıyor :D kendinize ve bütçenize göre tercih edebilirsiniz.

fiyatları bana göre bi tık yüksek hocam teşekkür ederim. benim arkadaşta rampage hydra r6 red switch olan modeli varda hiç sıkıntısı olmadı ondan dolayı o klavyeyi almak istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı