2.500 TL klavye önerisi

evet hocam buna bakarsak asus gıgabıte dem çin malı ancak benim dedğim çin malı o çin malı demek değil ben halk ağızında alışılmış olan kalitesizlik anlamında diyorum ve bu resimde geçen olaydan bir şey anlamadım eğer zahmet olmassa biraz dahadetaylı olarak anlatır mısınız
Hocam şu konuya bir göz atın anlarsınız.

Hocam şu konuya bir göz atın anlarsınız.

evet hocam çok haklı ama ben de işte popüler kültür köleliği mi deyim yoksa eskiden beri asus gıgabite logi tek başına MARKA oldukları içşin mi diyim hep onalrı savunurum ve zaten bir ekipman alıcamksam ilk asus a sonra muadillerine bakarım nedeni bilinmez bu arkaaşa da ondan logi önerdim en azından bişey olursa garantiye verir vs. diye hem neyse beni de bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim sağ olun

evet hocam çok haklı ama ben de işte popüler kültür köleliği mi deyim yoksa eskiden beri asus gıgabite logi tek başına MARKA oldukları içşin mi diyim hep onalrı savunurum ve zaten bir ekipman alıcamksam ilk asus a sonra muadillerine bakarım nedeni bilinmez bu arkaaşa da ondan logi önerdim en azından bişey olursa garantiye verir vs. diye hem neyse beni de bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim sağ olun
Valla hocam çoğu kişi o şekilde başlıyor ama bir kez bu klavyelere girince çıkamıyorsunuz. Gerek özellik gerek ses, hissiyat olarak aynı bütçedeki asus, logi gibi klavyelerden çok üstünler. Bir gün bir yerde denk gelip deneme imkanınız olursa anlarsınız :)

Vallahi hocam çoğu kişi o şekilde başlıyor ama bir kez bu klavyelere girince çıkamıyorsunuz. Gerek özellik gerek ses, hissiyat olarak aynı bütçedeki ASUS, logi gibi klavyelerden çok üstünler. Bir gün bir yerde denk gelip deneme imkanınız olursa anlarsınız :)

Fun 60 Pro yerine mad68 önerenler hakkında ne düşünürsünüz hocam.

O zaman FUN60 daha iyi tabii ki, en azından marka kalite olarak daha iyi, kablosuz da cabası. Ayrıca sorunu globalde mi gördünüz yoksa forumlarda falan mı? Linkini atma imkanınız var mı, inanmadığımdan değil ne gibi sorunlar yaşamışlar merak ettim.

Hocam ben kendim forumda görmedim, başka platformlarda yorumlar falan gördüm. Ama bu foruma bakabilirsin. Fgg madlions MAD60/68 HE alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı