2.500 TL klavye önerisi

ee tabi malzeme kalitesi olarak logi iyi ama 2500 liralık klavyeye kablosuzu geçtim hot swap bile koymamışlar.
Loginin malzeme ve garanti dışında bir iyi tarafını söylersen sevinirim.
çok haklısınız ben de en kısa zamanda asus azolth extreme ye geçeceğim kablosuz olduğu içn ancak konu sahibi arkadaş kablosuz yazmamış ve çin malı ürünlere pek güvenmiyorum mütce işi tabii ama yine de kendi görüşüm ve çin malı almam sizin görüşlerinize de saygı duyarım

çok haklısınız ben de en kısa zamanda asus azolth extreme ye geçeceğim kablosuz olduğu içn ancak konu sahibi arkadaş kablosuz yazmamış ve çin malı ürünlere pek güvenmiyorum mütce işi tabii ama yine de kendi görüşüm ve çin malı almam sizin görüşlerinize de saygı duyarım
Tabi çin malı diye çoğu kişi sıcak bakmıyor ama eskisi kadar kalitesizlik yok hocam bu klavyelerde de. Zaten wraith, gaming gen gibi siteler de 2 yıl garanti veriyor artık bu tarz klavyelere.

Tabi çin malı diye çoğu kişi sıcak bakmıyor ama eskisi kadar kalitesizlik yok hocam bu klavyelerde de. Zaten wraith, gaming gen gibi siteler de 2 yıl garanti veriyor artık bu tarz klavyelere.
gaming gen in garanti vermesi çok büyük bir adım ancak ben de biraz geri kafalılık var bence asus olsun msı olsun herşey olsun ama markasız ya da çin markası olmasın diye düşünüyorum

Çok haklısınız ben de en kısa zamanda ASUS azolth Extreme'ye geçeceğim kablosuz olduğu içn ancak konu sahibi arkadaş kablosuz yazmamış ve Çin malı ürünlere pek güvenmiyorum mütce işi tabii ama yine de kendi görüşüm ve Çin malı almam sizin görüşlerinize de saygı duyarım.

Hocam Logitech'de Çin malı. Hatta çoğu marka Çin malı ancak bunu başka yerlerde göremezsiniz OEM parça olarak. Çünkü kendileri para verip diyorlar ki Çin'deki firmalara bunun kalıbını kullanmayın size para veririz cart curt diyorlar. Bunu bizzat 2 3 gün önce açtığım Furylevel Z1 çakma mı olan konuya olarak sahibiyle sohbet ettim ve bana her şeyi anlattı sağ olsun. Buyurun kanıtı. Numara paylaşmama bir şey olmaz zaten WhatsApp hatları kendilerinin.

1740672554220.png

Son düzenleme:
Hocam Logitech'de Çin malı. Hatta çoğu marka Çin malı ancak bunu başka yerlerde göremezsiniz OEM parça olarak. Çünkü kendileri para verip diyorlar ki Çin'deki firmalara bunun kalıbını kullanmayın size para veririz cart curt diyorlar. Bunu bizzat 2 3 gün önce açtığım Furylevel Z1 çakma mı olan konuya olarak sahibiyle sohbet ettim ve bana her şeyi anlattı sağ olsun. Buyurun kanıtı. Numara paylaşmama bir şey olmaz zaten WhatsApp hatları kendilerinin.

Eki Görüntüle 2434124
evet hocam buna bakarsak asus gıgabıte dem çin malı ancak benim dedğim çin malı o çin malı demek değil ben halk ağızında alışılmış olan kalitesizlik anlamında diyorum ve bu resimde geçen olaydan bir şey anlamadım eğer zahmet olmassa biraz dahadetaylı olarak anlatır mısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı