2.500 TL klavye önerisi

rapidtriggerred

Femtopat
Daha fazla  
2025 yılı bitmeden 2000-2500 TL aralığında bir oyuncu klavyesi almak istiyorum. Manyetik veya mekanik ve Aula dışında klavye önerebilir misiniz?
Gamepower tirus HE80 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5K parayı çöpe atmak için öneri istiyorsunuz açık açık. Hem mekanik, manyetik ve Aula istemiyorsunuz hem Gamepower düşünüyorsunuz. Tuhaf.

Hazır indirimdeyken Aula F75 al geç. Sesli bir klavye değil blue switch falan hiç değil.

Basış hissiyatının ağır olduğunu düşünüyorum arkadaşımdan kullanmıştım.

Ondakinin hangi model oldugunu biliyor musunuz?

F75 gayet hafif bir ürün. Sevmezsen Amazon aracılıgı ile aldıgından dolayı iade de problem yaşamazsın. Amazon kendisi satıyor attıgım linkte. Kutu çok önemli değilse 2.el olanını al. Sadece kutu hasarlı oluyor onlar kullanılmamış ürünler. Sevkiyat sırasında falan hasar görüyor kutu sadece.

F75 açık yeşil switchdi unuttum adını.

Siyahın switchi farklı merak etmeyin. Dediğim gibi beğenmezseniz Amazon iade de problem yaşatmıyor hiçbir zaman. Alın deneyin. Bu fiyattaki en iyi ürün o şu an. Eğer yine sevmezseniz tekrar öneride bulunuruz ama bütceyi yükseltmeniz gerekir.

MCHOSE Ace 60 Pro.

Belirtmeyi unutmuşum ama fonksiyon tuşlarına sahip bir klavye olması gerekiyor ondan da önerebilir misin%75

Siyahın switchi farklı merak etmeyin. Dediğim gibi beğenmezseniz Amazon iade de problem yaşatmıyor hiçbir zaman. Alın deneyin. Bu fiyattaki en iyi ürün o şu an. Eğer yine sevmezseniz tekrar öneride bulunuruz ama bütceyi yükseltmeniz gerekir.

Onun klavyesi beyaz renkli evet ama switchi açık yeşildi baktım sizin attığınız linkteki siyah F75 de de reaper switch gösteriyor ve oda yeşil renkli eğer gerçekten farklıysa alabilirim teşekkür ederim.

F75 yerine graywood switchli F87 daha mantıklı olabilir mi yaklaşık aynı fiyata https://www.hepsiburada.com/aula-f8...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.70.3

Son düzenleme:
Belirtmeyi unutmuşum ama fonksiyon tuşlarına sahip bir klavye olması gerekiyor ondan da önerebilir misin%75

Onun klavyesi beyaz renkli evet ama switchi açık yeşildi baktım sizin attığınız linkteki siyah F75 de de reaper switch gösteriyor ve oda yeşil renkli eğer gerçekten farklıysa alabilirim teşekkür ederim.

F75 yerine graywood switchli F87 daha mantıklı olabilir mi yaklaşık aynı fiyata https://www.hepsiburada.com/aula-f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-mavi-p-HBCV0000AA8F0G?magaza=Teknostore&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.70.3

Yeşil değil siyahtaki. Gri switch. Beyazdakine göre daha sessiz ve yumuşak. Bende beyazıda var siyahıda. Aktif olarak siyahı kullanıyorum.

Hocam siyahtaki graywood zaten.

IMG_8308.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı