2.500 TL monitör tavsiyesi

😀 Orası Amerika. Ben de diyorum ki sen Amerika'yı atıyorsun ben Türkiye diyorum. Konuyu saptırıyorsun Ben de atsam o zaman Amerika satışını olur mu? Monitör önerirken Türkiye'de 27 değerlendirmesi olan monitörü önerip benim önerdiğime bu alınmaz demen konuyu buraya getirdi. Orada ben bunu önermem bunu öneririm deseydim ben de konuyu açmazdım 🙂
Alınmaz çünkü niye iyisi varken kötüyü önereyim.

Dell 2 katı satmış satışa bakıyorsak.
Satışa bakarak ürün alınmaz o zaman dandik markanın çok satan ürünü de mi alınır? Ya da kronik sorunlu bi' ürün çok satmışsa o da mı alınır? Alanlar önceden ne kullanıyorlardı peki. Profesyonel incelemelere bakılıp alınmalı bence ya da az çok anlayan birinin incelemesi lazım. Yoksa zaten alınca aldığın mal kıymetli olur gözünde kötü olsa bile.

Hocam dedim ya üstte yapmayın ya. Reklamı iyi oldu monitör kötü olsa değerlendirmeler de kötü olurdu diyorum.
Alınmaz çünkü niye iyisi varken kötüyü önereyim.

İyi dediğin marka da FreeSync tam çalışmıyor. Üstte de yazmıştım tekrarlamanın anlamı yok

Hocam dedim ya üstte yapmayın ya. Reklamı iyi oldu monitör kötü olsa değerlendirmeler de kötü olurdu diyorum.
Monitör kötü değil zaten attığım daha iyi.
İyi dediğin marka da FreeSync tam çalışmıyor. Üstte de yazmıştım tekrarlamanın anlamı yok
Free Sync çalışıyor, öyle bi' sorunu yok, kaynak gösterin. Free Sync sertifikası var zaten çalışmaması imkânsız, evet G-Sync açılmıyor. Zaten resmi desteği de yok.

Free Sync çalışıyor, öyle bi' sorunu yok, kaynak gösterin. Free Sync sertifikası var zaten çalışmaması imkânsız, evet G-Sync açılmıyor. Zaten resmi desteği de yok.

Üstte yazdığımı okumuyorsunuz sanırım.

Üstte yazdığımı okumuyorsunuz sanırım.
Yazan arkadaşın ekran kartı büyük ihtimal NVIDIA bi' ekran kartı Free Sync ile tabii ki çalışmaz. MPRT konusuna gelirsek bu fiyata çoğu monitörde MPRT açınca parlaklık ve görüntü kalitesi düşüyor. Ama bunu alacak adam zaten rekabetçi oyunlar için almaz. Onun için 24GN650-B öneririm (1 ms GTG).
Sizin attığınız monitör rekabetçi oyunlar için daha da kötü bi' seçim gecikme süresi çok fazla. Attığım incelemeden bakabilirsiniz.

Yazan arkadaşın ekran kartı büyük ihtimal NVIDIA bi' ekran kartı Free Sync ile tabii ki çalışmaz. MPRT konusuna gelirsek bu fiyata çoğu monitörde MPRT açınca parlaklık ve görüntü kalitesi düşüyor. Ama bunu alacak adam zaten rekabetçi oyunlar için almaz. Onun için 24GN650-B öneririm (1 ms GtG).

Evet bu iyi. Pahalı geldi bana ve LG sevmiyorum ben, ama sevmiyorum diye kötü demiyorum.
Yazan arkadaşın ekran kartı büyük ihtimal NVIDIA bi' ekran kartı Free Sync ile tabii ki çalışmaz. MPRT konusuna gelirsek bu fiyata çoğu monitörde MPRT açınca parlaklık ve görüntü kalitesi düşüyor.

G-Sync ile de tam çalışmıyor diye yazdı.

Arkadaşım LG 24GN-650B aldı bense BenQ EX2510 aldım. İkimiz de monitörlerimizden memnunuz. BenQ almasaydım AOC 24G2U'da karar kılmıştım. 3 monitör de bütçe aralığına giriyor. Yorumları oku, videolarını izle, testlerini incele, Reddit gibi platformlardan araştırma yap. En sonunda kafana yatanı alırsın.

Öncelikle hepinize ilgilendiğiniz için teşekkürler ben bu attığınız monitörleri inceledim ve LG'yi alacağım.

LG 24GN650-B​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı