2.500 TL Sistem Önerisi

AlpNarcıkara

Hectopat
Yer
Gaziemir, İzmir
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat okurları, 2.500 TL ile bir sistem toplamak istiyorum. DDR4 tabanlı bir oyuncu bilgisayarı olacak.
benimki.PNG

Yukarıda gördüğünüz gibi aklımda bunlar var, parçaları tek tek alacağım için 2.500 TL civarlarında olur diye düşünüyorum.

Ekipman olarak;
  • Kulaklık: SteelSeries 3HV2
  • Fare: A4 Tech Bloody A9
  • Klavye: A4 Tech Bloody B120

Bu sistem ile güncel oyunları kaç FPS ile oynarım? (BF1, GTA 5, The Witcher 3 gibi)
Bu sistem ile canlı yayın yapabilir miyim? (CS:GO, BF1)
Bu sistem beni kaç yıl idare eder?

Bu sisteme i5 6402p'yi seçmedim çünkü Smart Cahce özelliği yok, çok bir fark olur mu bilemem. 6400 mı? 6402p mi? hangisi ve nedenini yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba değerli Technopat okurları, 2.500 TL ile bir sistem toplamak istiyorum. DDR4 tabanlı bir oyuncu bilgisayarı olacak.
Eki Görüntüle 187872
Yukarıda gördüğünüz gibi aklımda bunlar var, parçaları tek tek alacağım için 2.500 TL civarlarında olur diye düşünüyorum.

Ekipman olarak;
Kulaklık: SteelSeries 3HV2
Fare: A4 Tech Bloody A9
Klavye: A4 Tech Bloody B120

Bu sistem ile güncel oyunları kaç FPS ile oynarım? (BF1, GTA 5, The Witcher 3 gibi)
Bu sistem ile canlı yayın yapabilir miyim? (CS:GO, BF1)
Bu sistem beni kaç yıl idare eder?
1- GTA 5 için benchmark testi :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2- İnternet hızın iyiyse rahatlıkla yapabilirsin.
3- 3 yıl değişimsiz rahat kullanabilirsin.

Anakartı B150M Bazooka ile değiştir derim. RAM slotları daha fazla ve B150M Pro Gaming'den tek eksik yanı 4 tane USB 3.1 portu var. Bunun pek bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Kasa nasıldır, bilemem? SSD'yi 850 Evo 120 GB yap derim. Ekran kartı hakkında bir şey diyemem; çünkü biraz da bütçeye bağlı.

Anakartı B150M Bazooka ile değiştir derim. RAM slotları daha fazla ve B150M Pro Gaming'den tek eksik yanı 4 tane USB 3.1 portu var. Bunun pek bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Kasa nasıldır, bilemem? SSD'yi 850 Evo 120 GB yap derim. Ekran kartı hakkında bir şey diyemem; çünkü biraz da bütçeye bağlı.
Peki i5 6400 mü? i5 6402p mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı