2.500 TL Sistem Önerisi

Akıllı PC Toplama Sihirbazı Bu adresten veyahut Sinerji.gen.tr adresinde bulabilirsiniz uygun fiyata bu parçaları. Bunun dışında kartın referans model olmamasına özen göstermeniz iyi olur. Örneğin gördüğüm kadarıyla Sapphire RX 480 Nitro 4 gb modeli son derece uygun fiyatlara satılıyor şu aralar ancak en son sinerji sitesinde kalmamıştı Teknobiyotik'te vardı uygun fiyata sihirbaza özel fiyatla...

Peki i5 6400 mü, i5 6402P mi?
Onboard ekran kartını kullanmayacağın için 6402P derim. Smart Cache çok büyük bir fark yaratmaz diye düşünüyorum. Yeni konu açarsanız @Recep Baltaş yardımcı olabilir.

SSD yok!

Hangi sitede alabilirim bu bileşenleri? Hangi marka RX480 tercih etmeliyim?
MSI önerim.

Akıllı PC Toplama Sihirbazı Bu adresten veyahut Sinerji.gen.tr adresinde bulabilirsiniz uygun fiyata bu parçaları. Bunun dışında kartın referans model olmamasına özen göstermeniz iyi olur. Örneğin gördüğüm kadarıyla Sapphire RX 480 Nitro 4 gb modeli son derece uygun fiyatlara satılıyor şu aralar ancak en son sinerji sitesinde kalmamıştı Teknobiyotik'te vardı uygun fiyata sihirbaza özel fiyatla...
Sapphire soğutma açısından çok şikayet alıyor. Bir bakımdan da haklısınız: Çok ucuz. Şöyle de bir söz vardır: "Ucuz etin yahnisi yenmez."

@Cihantinan SSD olmadığının farkındayım bazı bütçelerde şart olduğunu düşünmüyorum, daha sonra alıp eklenebilir ben 6500 varken gidipte 6400 almam islemciden kısacağıma daha sonra temiz bir format atıp SSD ye kurarım Windows' u 6500 de karım olur.

SSD sadece 1500 TL ve altında olan sistemlerde alınmamalı. 2500 TL gibi bir bütçeye en azından 120GB bir SSD alınabilir. Hatta OCZ'nin 200 TL'ye 250GB bir SSD'si var. İşlemciden kısma gibi bir şey yok. Oyun üzerine toplanacaksa 6402P iş görür. Onboard ekran kartı kullanılmayacağı için sorun olmaz. Ayrıca işlem performansında 6500 ile farkları olacağını zannetmiyorum.

soğutmalı kartını kullanmayacağın için 6402P derim. Smart Cache çok büyük bir fark yaratmaz diye düşünüyorum. Yeni konu açarsanız @Recep Baltaş yardımcı olabilir.

SSD yok!

MSI önerim.

Sapphire soğutma açısından çok şikayet alıyor. Bir bakımdan da haklısınız: Çok ucuz. Şöyle de bir söz vardır: "Ucuz etin yahnisi yenmez."
Nitro serisi için bu geçerli değil. Çoğu markanın soğutmasından iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı