2.500 TL Sistem Toplama

Aynı RAM'den bir adet elimde var o yüzden öyle tercih yaptım.SSD kapasitesi için 60gb seçtim çünkü bilgisayarımı depolama amaçlı felan kullanmıyorum işletim sistemini kurup bir de üstüne counter oyunu kuruyorum o kadar :)
O zaman tamamdır. Ama bence 50 lira fazla verip 8gb alman daha iyi olur. Biraz ısrar ediyorum yanlış anlama beni herkes kafasına göre parça sallıyor. Ama en iyi test eden kullanan bilir. Kuracağın sisteme yakın bir pc kurdum geçenlerde bir müşterime 960 4g li sana kurduğum sistemden kurdum. Oynayacağın oyunlar sıradan topladığımız sisteme göre sana gta 5 ten çok iyi performans alacağın bir sistem öneriyorum tam da bütçene uygun indirim olmaz dolar yüksek . SSD de 60 gb ileride az gelecek 120 gb da en azından 2 küçük bir baba oyun kurarsın ayrıca ssd piyasası gelişmekte dolar yüzünden yeni olmaları yüzünden fiyatlar çok yüksek ben bekle derim yada biraz daha zorla bütçeni 120 gb lık ssd now falan al karar senin ama dediğim gibi önerdiğim sistemden çok dışarı çıkma
 
Arkadaşlar bilgileriniz doğrultusunda tekrardan bir sistem topladım.Özellikle ekran kartı ve anakart çok hoşuma gitti.Psu yeter mi acaba 550w?
5 adet fan takarım.Haftasonunda vatanda indirim olur sanırım daha ucuza alırım.Eki Görüntüle 74439
Son önerim bu işlemci soğutucusunu daha sonra alırsın. benden bu kadar hayırlı geceler.
Adsız.png


O zaman SSD şuanlık almayım.Kasa nasıl acaba zalman z3 plus.
Ya kasaya takılma bak ben şu an bu ısrarla önerdiğim kasayı kullanıyorum yan kapağa bir fan üst su soğutma yerine iki fan kendi eksoz fanı da var işlemci soğutucumda da iki fan var kasanın içi buz gibi işlemcim hiç bir şekilde 60 dereceyi ekran kartımda 65 dereceyi geçmiyor. Ekran kartını o.c. ile çok zorladığımda bile 73 dereceyi gördü dahası yok. Gayet yeterli al bak fotolarını da atayım sana. bekle 5 dk
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı