yiitq
Decapat
Hayırlı olsun.Satın aldım şimdi klavyeyiumarım güzeldir.
Hayırlı olsun.Satın aldım şimdi klavyeyiumarım güzeldir.
Hayırlı olsun.
Dün 13.50 dolardı bugün artmış biraz.Teşekkür ederim(vergiler dahil 580TL tutuyor.)
Konudan bağımsız; mousepadin linkini atar mısınız?
Siz bu ürünleri nasıl buluyorsunuz ? Alide geziyorum ama fiyatlar hep yüksek. 35 e 50 ye mousepad veya 300 liraya klavye hiç görmedim. ( mobil )XXL RGB oyun Mouse Pad ejderha bu var hocam 80x30 stok bekleyin gelir belki
Mause; https://www.kisa.link/ofQWNBüyük klavye sevmiyorum. %60, maksimum 65'lik. Fare fark etmez ama olabildiğince iyi olsun. Şimdiden teşekkürler.
Forumu takip et hocam indirim köşesinde güzel şeyler paylaşılıyor. Ayrıca instagram'dan indirim kaplanı sayfasını öneririm.Siz bu ürünleri nasıl buluyorsunuz ? Alide geziyorum ama fiyatlar hep yüksek. 35 e 50 ye mousepad veya 300 liraya klavye hiç görmedim. ( mobil )
Eyw hocam ediyorum da paylaşanlar nasıl buluyor asıl onu merak ediyorumForumu takip et hocam indirim köşesinde güzel şeyler paylaşılıyor. Ayrıca instagram'dan indirim kaplanı sayfasını öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.