Bütçenizi 200 lira aşıyor. Olmaz derseniz başka klavyelere bakabilirim ama değecektir bu fiyata.Biraz fazla geldi.
Bütçenizi 200 lira aşıyor. Olmaz derseniz başka klavyelere bakabilirim ama değecektir bu fiyata.Biraz fazla geldi.
Alabileceğiniz en mantıklı klavye Ek75 RT.![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
![]()
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Bütçenizi 200 lira aşıyor. Olmaz derseniz başka klavyelere bakabilirim ama değecektir bu fiyata.
Alabileceğiniz en mantıklı klavye EK75 RT.
Türkçe inceleme bulamadım ama sıkıntı yaşayacağınız bir klavye olduğunu düşünmüyorum.Hocam hiçbir zaman klavyeye para vermedim, elime biraz para geçti bir tane almaya karar verdim. En azından Türkçe inceleme videosu olursa iyi olabilir.
Connectgame'de çok sorun yaşanıyormuş.
Connectgame sitesinden alışveriş yapmayacaksanız ben olsam Aula F75 alırdım. Hepsiburada'dan alırsanız sepette 2085 TL'ye düşüyor.
Connectgame sitesinden alışveriş yapmayacaksanız ben olsam Aula F75 alırdım. Hepsiburada'dan alırsanız sepette 2085 TL'ye düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.