Darmoshark M3S Max Wireless MouseMerhaba, 2.5k civarına kadar mouse önerebilir misiniz? Forumda Ajazz AJ179 Pro'dan bahsediliyor. Kuponum ile 1.5k'ya geliyor, değerlendirmeli miyim?
teşekkür ederim incelemelerine bakacağımBen kendi kullanımım için bu mouse'u almayı düşünüyorum. İsterseniz bir bakın siz de.
![]()
SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Kablosuz Gaming Mouse - Siyah - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Kablosuz Gaming Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhabalar, şuan elimde bu mousedan var hali hazırda kullanmaktayım. Diğer bilgisayarım için de mouse almak istedim. Farklı bir şey olsun diye m3 ü eledim. Başka önerileriniz var mıdır?
teşekkürler inceliyorum hemenLogitech G305 Beyaz Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse
2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, değerlendirebilirsiniz hocam.
Merhaba, şu an elimde bu fareden var halihazırda kullanmaktayım. Diğer bilgisayarım için de mouse almak istedim. Farklı bir şey olsun diye M3'ü eledim. Başka önerileriniz var mıdır?
Bunu da inceliyorum. eğer kesinlikle fiyatına değer derseniz, bütçemi daha da arttırabilirimYan mouse gibi bir şey alıyorsan VXE R1 alabilirsin hocam.
Teşekkürler inceliyorum hemen.
Logitech G305 Beyaz Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse
2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, değerlendirebilirsiniz hocam.
Bunu da inceliyorum. Eğer kesinlikle fiyatına değer derseniz, bütçemi daha da arttırabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.