2.500 TL'ye mouse pad onerisi

Aynen öyle dostum, tamamen psikolojik sebeplerle pahalının daha iyi olduğunu sanıyor millet.

Aynı mouselarda kamka bu paw3950, yok paw3395 yok mcu şu yok skatez bilmem ne tamamen psikolojik. En kral ürünle, orta seviye bir ürünü gözü kapalı bir oyuncuya kullandırtın hangisinin hangi ürün olduğunu ayırt edemez.
Ayırt edemez ancak ömür önemli kalite önemli elini mouse dokundurduğun zaman oyuncak hissi vermemesi gerekiyor

Aynen öyle dostum, tamamen psikolojik sebeplerle pahalının daha iyi olduğunu sanıyor millet.

Aynı mouselarda kamka bu paw3950, yok PAW3395 yok mcu şu yok skatez bilmem ne tamamen psikolojik. En kral ürünle, orta seviye bir ürünü gözü kapalı bir oyuncuya kullandırtın hangisinin hangi ürün olduğunu ayırt edemez.

Öyle bir şey diyorsun ki insan kendisiyle çelişiyor, BİM'e yeni bir mouse gelmiş bu arada dikkatinizi çekmek isterim.

Aynı mouselarda kamka bu paw3950, yok PAW3395 yok mcu şu yok skatez bilmem ne tamamen psikolojik. En kral ürünle, orta seviye bir ürünü gözü kapalı bir oyuncuya kullandırtın hangisinin hangi ürün olduğunu ayırt edemez.

Mouse konusunda sensör olayı mcu olayı abartılıyor o konuda katılıyorum orta seviye sensör ve mcunun üstünü anlayamazlar ama mouse pad daha farklı.

Öyle bir şey diyorsun ki insan kendisiyle çelişiyor, BİM'e yeni bir mouse gelmiş bu arada dikkatinizi çekmek isterim.
Viper v3 pro kullanıyorum da bundan önceki mouse fazlasıyla ucuz, kalitesiz bir mouse du tek fark eden kablosuz olması oldu. Ne wooow kanka çok fark etti diyorum ne de oyun deneyimimi etkiledi. Aynı şekilde zamanında yurtdışından goliathus almıştım onu kardeşime verip yerine modelini bile unuttuğum gamepower ın saçma sapan bir mouse padini kullanmaya başladım fark sıfır. Yani siz biraz fazla anlam yüklüyorsunuz, dediğim gibi tamamen psikolojik. Belli bir yaşı geçtiğinde anlayacaksınız, muhtemelen yaşınız en fazla 18-23 arası bu yaşlarlar bir şeylere böyle saçma anlamlar yüklemek normal şaşırmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı