2.800 TL PC Toplama

Teşekkür ederim emeğine. Ancak yukardaki sistem için ilk söyleyeceğim bu sistem AMD. Benim kullandığım işlemciyle bu işlemci arasında dağlar kadar fark var kabul edersinki. Ama biliyorum gtx670 ile HD7850 arasında da aynı durum söz konusu. Yine de monitör baya bi ufalmış oluyor. Yani senin sistemle benimki arasındaki en büyük pozitif fark bence ekran kartı. Bunun götürüsü ise işlemci olmuş (tam kafa kafaya). Ancak diğer parçalardaki ufak farklar (SSD, Anakart, PSU) ile ben monitörü 27" yapmışım. Şimdi böyle düşününce biraz daha kabul edilebilir bir sistem olmuyor mu sence?

Fakat kaliteli bir kasa ve kaliteli bir güç kaynağını da unutma. ;)

Fakat kaliteli bir kasa ve kaliteli bir güç kaynağını da unutma. ;)

Evet haklısın :) Ama güç kaynağı konusunda da dediğim gibi biraz tongaya geldim. Sonra ürünü araştırdım, baya memnun gibi millet, görüntüsü basit gibi yorumlar dışında. Kullanan varsa güç kaynağı hakkında yorumları beklerim. Z11'i de sen kullanmış mıydın acaba?

Yanlış anlama kardeşim ama inanılmaz uyumsuz olmuş. Oyun bilgisayarı kurmak istemişsin güzel ama hedeften çok şaşmışsın. Çok güzel bir amd işlemci ve anakart seçerek aradaki farkı ekran kartına verip amacına daha uygun sistem toplayabilirdin.PSU da yine çok alakasız olmuş. "Oğuzhan Ünver" in kurduğu sistem gayet mantıklı farklı olarak ATİ ekran kartı alabilirdin sadece. Hatta 7950 II TOP alırdın ekran kartı için ayrılan bütçeye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadım ama yakından içini dışını incelemişliğim var.

37756d1352579822-success-crystalinecorruptions-scarlet-eclipse-gigabyte-ga-z77-ds3h-i7-3770-16gb-hd-4000-zalman-z11-hf-plus-zalman-z11-hf-plus.jpg

Resimde güzel görünüyor ayrıca sıradan bir kasa boyutuna sahip olduğu görünüyor aslında ufak boyutlu bir kasa bu kasaya takılacak ekran kartları HD 7850, GTX 660 vesaire kartlardır GTX 680 DirectCU II modelini destekler mi onu bile bilmiyorum.

6y1h6f.jpg

Bir de içine bakacaksın hiç bir vidasız montaj teknolojisi yok kablo saklama kanalları çok kötü kabloların yarısı gözüküyor.

Bir de yeni kasaların iç görüntüsüne bak.

kfcg9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı