2. Abdülhamid Han hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MEB çok yanis anlatıyor ve anlattırıyor geçen inkilqp hocasi dedi ki 2. abdülhamit döneminde hiçbir şey olmadı Full tahtta oturduk diye indirildi. Dedim ki hocaya eğitime destekler verdiğini bugünkü okulların çoğu o zaman açıldı dedim. Dedi ki abdülhamid han hiçbir şey yapmadı kanunidennsonraki tüm padişahlar tahtta oturdu dedi. Gerçekten bir şey anlamıyorum bu MEB'den. Tarihimizi iyi gozukturmeye çalışacağına Atatürk tarihi için Osmanlı'yi kötuluyor.

MEB çok yanis anlatıyor ve anlattırıyor geçen inkilqp hocasi dedi ki 2. abdülhamit döneminde hiçbir şey olmadı Full tahtta oturduk diye indirildi. Dedim ki hocaya eğitime destekler verdiğini bugünkü okulların çoğu o zaman açıldı dedim. Dedi ki abdülhamid han hiçbir şey yapmadı kanunidennsonraki tüm padişahlar tahtta oturdu dedi. Gerçekten bir şey anlamıyorum bu MEB'den. Tarihimizi iyi gozukturmeye çalışacağına Atatürk tarihi için Osmanlı'yi kötuluyor.

Atatürk için Osmanlı'yı kötülemiyorlar. Unutma, malum kişi Atatürk düşmanı ve Osmanlı yalayıcısı.

Senin anlattığın durum iş bilmezliklerinden başka bir şey değil.

Dilin cevrilmesiyle aslının tamamen degistirilmesi arasindaki farkı bilmiyorsanız zaten iş işten gecmistir.

Açıkçası 2. abdülhamit severim yaptıkları doğrular da var yanlışlar da var ama kimin yanlışı yok ki.
Sırf bunun yüzünden zamanında çok fazla linç yedim ama umurumda değil doğru kaynakları okumam benim için yeterli.
Bazıları şey der dizilerden öğrenip geliyorsun derler, bu durumu gülünç bulurum çünkü kendileri hiçbir şey bilmez sadece dizilerdeki olaylari görür onları sunar.

Hakkını kimse yiyemez büyuk hatalar yapmış olsa da devletin ömrünü uzattı. Ama kimsede bunu inkar etmemeli ki daha fazla şey yapabilirdi.

Ondan önce ki padişahların yaptığı reformların devamını getirmeye çalıştı ama başarısız oldu sonuçta Türkçü dinci kesim bile darbe yapmaya çalıştı yetmedi Ordu devreye girdi. Osmanlının ömrünü o uzatmadı var olan son ömründe yer aldı. Ona hayranlık duyacağınıza daha çok aydın Osmanlı padişahı var onları sevin.

Ondan önce ki padişahların yaptığı reformların devamını getirmeye çalıştı ama başarısız oldu sonuçta türkçü dinci kesim bile darbe yapmaya çalıştı yetmedi ordu devreye girdi. Osmanlı'nın ömrünü o uzatmadı var olan son ömründe yer aldı. Ona hayranlık duyacağınıza daha çok aydın Osmanlı padişahı var onları sevin.

Allah aşkına bunu her türlü tarihçi der bir sen dedigin için senin dediğini olacak. Tarafsız tarihçiler bile diyor. Batılı tarihçiler ve yine o zamanki batılı ve bixim değerlerimiz bile uzattı der.

Hakkını kimse yiyemez büyuk hatalar yapmış olsa da devletin ömrünü uzattı. Ama kimsede bunu inkar etmemeli ki daha fazla şey yapabilirdi.
Osmanlı devleti yıkıldı Türkiye geldi devletin ömrünün uzaması neyi değiştiriyor.

Arapça kutsal bir dil değildir. Anlayın artık şunu. Mart'in luther ne yaptı incili Almanca'ya çevirdi. O dönemdeki Kilis'e dinsizlikle suçladi. Mart'in luther karşılık olarak halk anlamadıktan sonra ne anlamı var demişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı