2. Abdülhamid Han hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarih konuşurken bir şeye çok tilt oluyorum o da belkilerle konuşan insanlara tarih konuşurken veya tartışırken %100 objektif konuşulması gerekmektedir yoksa bu tartışma Enver Paşaya vatan haini diyen osmanlıcılığı savunan cahillerle konuşmaktan farkı kalmaz. 2. Abdülhamid tahtta miladını doldurmuştu insanlar onun ne kadar döneminde sistemini güzel yürüttüğünü söylese de çağının çok gerisinde kalmıştır. Tahtta kalabilmek için çeşitli olaylar çıkarmıştır. Kendisine çok olumlu bakmam lakin o da Türk dünyasının hükümdarlarından bir parçası ve kimseye abdülhamid vatan hainidir dedirtmem. Siz de kesin olarak kanaat getiremediğiniz kimseyi vatan hainliği ile suçlamayın 2 kelimeden oluşsa bile insanın kanına dokunacak bir suçlamadır.
Anlamadım. Mesajımı tam olarak okumadınız galiba. Ben kimseyi vatan hainliği ile suçlamadım. Hatta övdüm bile.

Anlamadım. Mesajımı tam olarak okumadınız galiba. Ben kimseyi vatan hainliği ile suçlamadım.

Yazdığım savunmada dikkat edersen sadece sana yanıt vermedim evet haklısın abdülhamid tabyalar kurdurmuştur ama bu onun yaptığı birçok hatayı da görmememize sebep değil en şaibeli sultanlardan biridir abdülhamid insanlar ne kadar gök sultan olarak adlandırsa da.

Yazdığım savunmada dikkat edersen sadece sana yanıt vermedim evet haklısın abdülhamid tabyalar kurdurmuştur ama bu onun yaptığı birçok hatayı da görmememize sebep değil en şaibeli sultanlardan biridir abdülhamid insanlar ne kadar gök sultan olarak adlandırsa da.
Hatası olduğunu da belirttim. Kusursuz bir sultan olmadığını da kabul ettim. Ama ülkeye çok şey katmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı