Tamam siliyim bir daha yapayım.Ortaya bezele büyüklüğünde bir nokta koysanız daha iyi olur yaymakla uğraşmayın basınçtan yayılır zaten.
Tamam siliyim bir daha yapayım.Ortaya bezele büyüklüğünde bir nokta koysanız daha iyi olur yaymakla uğraşmayın basınçtan yayılır zaten.
Tamam sileyim bir daha yapayım.
İsterseniz bir video atayım.
İsterseniz bir video atayım.
Saniye 40'taki gibi yapın.
Hocam pine macun geldi bir şey olur mu?İsterseniz bir video atayım.
Saniye 40'taki gibi yapın.
Ve soğutucu sıkarken yavaş yavaş çarpraz bir şekilde iyice sıkın.
Nasıl temizlerim?Pine nasıl macun geldi. Pine dokunmayın yamulur onu temizlemeniz lazım.
Nasıl temizlerim?
Kolonya ve diş fırçası ile böyle oldu kurumasını bekleyeceğimBilmiyorum daha önce hiç bu durumla karşılaşmadım ama alkol ile temizleyebileceğini düşünüyorum.
İnşallah yoktur diyeyim daha takmadım. Ya direkt ortasına dediğin gibi nokta yapcam koycam soğutucuyu kendisi yapsın.Yamuldan pin var mı umarım yoktur ve attığım videodaki gibi X şeklide termal macun sürmen daha yararlı olacaktır arada hepimizin başına böyle sakarlıklar gelir kardeşim soğutucuyu sökerken işlemciyi eline aldı![]()
İnşallah yoktur diyeyim daha takmadım. Ya direkt ortasına dediğin gibi nokta yapacağım koyacağım soğutucuyu kendisi yapsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.