ThorZap Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Elimde 2 adet 5V adaptör var biri 1.5 amper diğeri 2 amper ikisini paralel bağlayıp yüksek amper almak istiyorum, mümkün müdür?
Elimde 2 adet 5V adaptör var biri 1.5 amper diğeri 2 amper ikisini paralel bağlayıp yüksek amper almak istiyorum, mümkün müdür?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.566 Makaleler 4 Çözümler 55 9 Haziran 2022 #2 Olur da voltajı da 10'a çıkarmış olacaksın o bir problem değil mi sana? Artı 0 Eksi
KS KS ThorZap Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 revivality dedi: Olur da voltajı da 10'a çıkarmış olacaksın o bir problem değil mi sana? Genişletmek için tıkla... Paralel bağlamada voltaj değişmez sonuçta seri bağlamıyorum. Benim sorduğum aradaki 0.5'lik amper farkı sorun oluşturur mu? Artı 0 Eksi
revivality dedi: Olur da voltajı da 10'a çıkarmış olacaksın o bir problem değil mi sana? Genişletmek için tıkla... Paralel bağlamada voltaj değişmez sonuçta seri bağlamıyorum. Benim sorduğum aradaki 0.5'lik amper farkı sorun oluşturur mu?
T tam@tam Kilopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #4 ben bağladım 2 adet 12v güç kaynağını paralel şerit led yakmak için hiçbir problem olmadı .+ uçlarına diyot bağlayarak birleştir istersen birbirine etkileşimi olmaz diyot üzerine düşen gerilim önemli değil ise senin için Artı 0 Eksi
ben bağladım 2 adet 12v güç kaynağını paralel şerit led yakmak için hiçbir problem olmadı .+ uçlarına diyot bağlayarak birleştir istersen birbirine etkileşimi olmaz diyot üzerine düşen gerilim önemli değil ise senin için