mrmarcellus

Kilopat
PS3 için DS4 almak istiyorum ama ilerde de PS4 alacağım ve içinden yine DS4 çıkıyor, sizce ne yapmalıyım? MSI GC20 alacaktım fiyatları yüzünden vazgeçtim.
Not: Orijinal bir DS3 sahibi değilim, bulursam kaçırmam ama hepsi yan sanayi maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 için DS4'mü?
Şaşırdınız mı ?
3 yıldır DS4'ü PS3 ile kullanıyorum en büyük sıkıntısı titreşimlerin çalışmaması ve Usb kablosu ile bağlanması yani kablosuz özelliğini PS3 de kullanılamıyor onun dışında DS3 e göre farkı ve artıları çok fazla ve güzel kullanımı kolay rahat oyunlarla tam uyumlu benim önerim bu fiyatlar göz önünde olduğu sürece 1 adet alman.

O ne demek ya? Cümlede bir anlam bulamadım.
PS4 satın aldığında elinde hem ayrı olarak satın aldığı DS4 hem de PS4 kutu içeriğinden çıkan DS4 olacağını söylüyor.

PS4 satın aldığında elinde hem ayrı olarak satın aldığı DS4 hem de PS4 kutu içeriğinden çıkan DS4 olacağını söylüyor.
Daha iyi işte :D Elinde fazladan kol olur. Daha sonra kol aramaz.

Fazla kolu olması pozitif bir şey. Arkadaşını eve çağırıp beraber PES atabilir.
Fazla kolu olması negatif bir şey olsa, sat.

Çözüm çok :D

Şaşırdınız mı ?
3 yıldır DS4'ü PS3 ile kullanıyorum en büyük sıkıntısı titreşimlerin çalışmaması ve Usb kablosu ile bağlanması yani kablosuz özelliğini PS3 de kullanılamıyor onun dışında DS3 e göre farkı ve artıları çok fazla ve güzel kullanımı kolay rahat oyunlarla tam uyumlu benim önerim bu fiyatlar göz önünde olduğu sürece 1 adet alman.
Titreşim özelliği çalışmadıktan sonra konfor sizin için yetiyor mu ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı