2 adet "R9 295x2" ekran kartı crossfire veya baska bir yolla bağlanır mı?

Makber

Hectopat
Arkadaslar "r9 295x2" ekran kartı bıldıgınız gıbı 8 gb 1024 bit,
bılgısayarımda yeterlı ekran kartı slotu var bunu crossfire veya baska bır yolla bırbırıne nasıl bağlarım? Daha fazla verim nasıl alabilirim? Çılgınlık olacak belki ama 4k'da crysis 3 oynarken bıle bazen kasılmalar olabılıyor. 2 tane "r9 295x2" alsam bunları nasıl bağlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 watt gucunde power supply'e sahibim ve 32'' vga monitör var, ek olarak ups almayı tercih ettim 2 KVA gücünde ups mevcut bulunmakta.
Şu anda şehir dısında oldugum ıcın resım cekemıyorum fakat söyle yapabılırız.
  • İntel i7 4960x islemci
  • Asus rampage IV black edition x79
  • 1500 corsair psu
  • (8x8) ddr 3 2400 mhz cl 10
  • Corsair dominator & platinium
  • Asus cg 8890 (OC) kasa
  • 3+6 tb harddisk
  • 128+128 +960 gb ssd

Bir çözüm bulabilirsek cok sevinirim dostum. CF nasıl yapabilirim ara köprü mevcut mu onda bendekı ekran kartı suanda gtx 780.

Dostum hayali bi bilgisayar kurup kafamda bostan yere zamanımı tuketmem varsa vardır yoksa yoktur kanıt sunamamamın sebebı sehır dısında oldugumu belırttım suan ankaradayım bilgisayar ıstanbul suadiye de bir yardımı cok görme istediğin fotoğrafı 2 gun sonra alıcaksın :)

Ben biraz yeniyim forumda pek bilgim yok ama saçma ne bıleyım olmamış bır şeyı oldu olarak göstermek. Tek bılmek ıstedıgım CF yapılabılıyor mu? Sağol zamanını harcadın yazdın ettın. Tek ıstedıgım cf olayı :)

biraz hort olucak ama bildiğim kadarıyla 4960x 2011 soketli bir işlemci 2011 soket için olan anakartlar ddr4 ram desteklemez mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı