Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 18 Ekim 2019 #1 Soru gayet açık arkadaşlar. 2 Adet ''Corsair Vengeance LPX 3000 MHz 8 GB DDR4 RAM'' satın alsam, dual kit çalışır mı?
Soru gayet açık arkadaşlar. 2 Adet ''Corsair Vengeance LPX 3000 MHz 8 GB DDR4 RAM'' satın alsam, dual kit çalışır mı?
Çözüm dogant 18 Ekim 2019 Akerfeldt dedi: Arkadaşım dual RAM'lerin birlikte üretildiğini, 2 adet single alırsam ikisininde single çalışacağını söylüyor. Emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok. Farklı marka RAM'ler de uyumlu olması durumunda dual çalışır. Fakat aynı RAM'lerden 2 adet almak uyumlu çalışması açısından daha iyidir. Aynı RAM'leri kullanıyorum. 2'si de single ve dual çalışıyor.
Akerfeldt dedi: Arkadaşım dual RAM'lerin birlikte üretildiğini, 2 adet single alırsam ikisininde single çalışacağını söylüyor. Emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok. Farklı marka RAM'ler de uyumlu olması durumunda dual çalışır. Fakat aynı RAM'lerden 2 adet almak uyumlu çalışması açısından daha iyidir. Aynı RAM'leri kullanıyorum. 2'si de single ve dual çalışıyor.
josseph Yoctopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #21 dogant dedi: Çalışır, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 adet aynı marka ayni değerlere sahip RAM aldım taktığım zaman arada yeniden başlatıyor ve mavi ekran veriyor ama oyuna girdiğim zaman atmıyor. Artı 0 Eksi
dogant dedi: Çalışır, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 adet aynı marka ayni değerlere sahip RAM aldım taktığım zaman arada yeniden başlatıyor ve mavi ekran veriyor ama oyuna girdiğim zaman atmıyor.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #22 josseph dedi: 2 adet aynı marka ayni değerlere sahip RAM aldım taktığım zaman arada yeniden başlatıyor ve mavi ekran veriyor ama oyuna girdiğim zaman atmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin birinde sorun vardır. Ben de 2 adet aynı marka aynı değerlere sahip RAM'i yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Artı 0 Eksi
josseph dedi: 2 adet aynı marka ayni değerlere sahip RAM aldım taktığım zaman arada yeniden başlatıyor ve mavi ekran veriyor ama oyuna girdiğim zaman atmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin birinde sorun vardır. Ben de 2 adet aynı marka aynı değerlere sahip RAM'i yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Udevrim Yoctopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #23 Bende de tek 16 GB DDR5 RAM var Dual olarak çok pahalı tek olarak M42r2ga3bb0-cqkol kodu olan RAM'den alsam çalışır mı? Artı 0 Eksi
Bende de tek 16 GB DDR5 RAM var Dual olarak çok pahalı tek olarak M42r2ga3bb0-cqkol kodu olan RAM'den alsam çalışır mı?