2 adımlı doğrulama kodları kaybolan Discord hesabına nasıl giriş yapılır?

rcnw8888

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Windows 11'e geçtiğim için her şeyim sıfırlandı ve Discord'u indirirken tarayıcıdan Discord hesabıma giriş yapmak istedim. Discord'u tarayıcıda açarken aşağıdaki gibi bir hata verdi ve telefon numaramı istedi. Ben de telefon numaramı girdim böylece asıl hesabımdaki telefon numarası direkt kalktı ve yeni bir hesap kurdu.
Asıl sorun ise ana hesabımda 2 adım koruması var ve ben bilgisayarımı sıfırladığım için hem yedek kodlarım hem kurtarma kodum gitmiş durumda. Telefon numaram kaldırıldığı için telefon numaramla da kurtaramıyorum. Nasıl hesabımı kurtarabilirim? Teşekkürler.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım, yani siz Discord'a telefon numaranızı yazıp girdiniz ve diğer hesabınızdaki telefon numarası gitti. Authenticator uygulamanıza giriş yapıp mailinizden giriş yapmayı denediniz mi?

Discord destek tek çareniz. Başka bir çözüm yolu yok, 2FA çok riskli bir sistemdir bu konuda. Destek bile yardımcı olamayabilir.

Authenticator uygulamanıza giriş yapıp mailinizden giriş yapmayı denediniz mi?

Eğer Authenticator uygulamasındaki kodlar gittiyse bir daha geri dönüşü yok. Mail üzerine vesaire kayıt olmuyor maalesef. 😞

Discord destek tek çareniz. Başka bir çözüm yolu yok, 2FA çok riskli bir sistemdir bu konuda. Destek bile yardımcı olamayabilir.

Eğer Authenticator uygulamasındaki kodlar gittiyse bir daha geri dönüşü yok. Mail üzerine vesaire kayıt olmuyor maalesef. 😞
Authenticator dediğimiz olay 30 saniyede bir üretilen bir kod değil mi? Discord üzerinden verilen yedek kodları niye kullanıyor ki arkadaş? Authenticator uygulaması ile giriş yapabilir yani. Yoksa ben mi yanlış anladım?

1636923359461.png

Authenticator dediğimiz olay 30 saniyede bir üretilen bir kod değil mi? Discord üzerinden verilen yedek kodları niye kullanıyor ki arkadaş? Authenticator uygulaması ile giriş yapabilir yani. Yoksa ben mi yanlış anladım?
Benim anladığım kadarıyla elinde Authenticator yok. Ben öyle düşünerekten cevap verdim, zaten Authenticator olsa muhtemelen bu konuyu açmazdı diye düşündüm, yanlış olabilirim.

Benim anladığım kadarıyla elinde Authenticator yok. Ben öyle düşünerekten cevap verdim, zaten Authenticator olsa muhtemelen bu konuyu açmazdı diye düşündüm, yanlış olabilirim.
2 aşamalı doğrulamanın olduğunu söylemiş ve ardından yedek kodunun gittiğini söylemiş. Yani Discord'un kurtarma kodlarını kullanıyor. Bende tam anlatamadım sanırım ama resimli göstereyim. Yanlış anlamadıysam böyle.
1636923545103.png

2 aşamalı doğrulamanın olduğunu söylemiş ve ardından yedek kodunun gittiğini söylemiş. Yani Discord'un kurtarma kodlarını kullanıyor. Bende tam anlatamadım sanırım ama resimli göstereyim. Yanlış anlamadıysam böyle.
Eki Görüntüle 1214991
Yok demek istediğinizi anladım, ama 2FA kurduysa muhtemelen Authenticator kodlarını kullanmasını biliyordur. Demek ki Authenticator'ı kaybetmiş ve ondan yedek kodları kullanıyor diye kendim bir düşünceye girdim, mantıklı olan o.

Yok demek istediğinizi anladım, ama 2FA kurduysa muhtemelen Authenticator kodlarını kullanmasını biliyordur. Demek ki Authenticator'ı kaybetmiş ve ondan yedek kodları kullanıyor diye kendim bir düşünceye girdim, mantıklı olan o.
Authenticator'u kaybettiğini söylememiş ama öyle ise işi biraz zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı