2 Ağustos Güncellemeli Windows 10

HosCakal

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 Ağustos günü Microsoft'un kendi aracı ile yıllık güncellemesi hazır Windows 10 İSO dosyası indirilebilir mi?

Güncellemeleri alıp ISO şeklinde veya farklı şekilde kullanıma sunan siteler var. Hatta Microsoft'ta veriyor diye biliyorum ama bana sorarsanız en sağlıklısı Microsoft'un sitesinden en güncel Windows 10 ISO dosyasını indirip güncellemeleri otomatik olarak kurmanızdır.

Güncellemeleri alıp ISO şeklinde veya farklı şekilde kullanıma sunan siteler var. Hatta Microsoft'ta veriyor diye biliyorum ama bana sorarsanız en sağlıklısı Microsoft'un sitesinden en güncel Windows 10 ISO dosyasını indirip güncellemeleri otomatik olarak kurmanızdır.
Evet bende onu demek istedim. Güncellemenin boyutu büyük olduğu için direkt Microsoft'un kendi sitesinden gece vakti indirmek istiyorum. Böyle birşey mümkün mü? Yoksa Windows' u indirip windows update'denmi yükle meliyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı