2. amatör şarkı: Olduramadım

Sesler çok amatör ve mikrofonu daha kaliteli yapın çünkü böyle bir şarkıyı dinleyeceklerini düşünmüyorum ilk şarkıya göre sesler çok kötü.
Bahsettiğim ilk şarkıyı dinlediniz mi? Aynı mikrofon var. Mixte sıkıntı var sanırım o yüzden öyle gelmiş olabilir.

Daha kötü birşey dinlemedim. Sen bunu dinlerken yada söylerken beğendin mi? Ben bunu merak ettim gerçekten.
Nerede problem olduğunu belirtirsen diğer işler daha iyi olabilir.

Bahsettiğim ilk şarkıyı dinlediniz mi? Aynı mikrofon var. Mixte sıkıntı var sanırım o yüzden öyle gelmiş olabilir.

Nerede problem olduğunu belirtirsen diğer işler daha iyi olabilir.
hocam dinlediğim şeyin herhangi bir güzel tarafı yok. Ha sadece beatin başında ki sana ait olmayan ses guzel geri kalan hersey cok kötü. Trollse eger komikde degil.

hocam dinlediğim şeyin herhangi bir güzel tarafı yok. Ha sadece beatin başında ki sana ait olmayan ses guzel geri kalan hersey cok kötü. Trollse eger komikde degil.
Aga mixi, masteringi, ses kullanımı vs. yorum yapabilirsen çok daha memnun olurum.
ÜStte mesela sesi robotikleştirmişsin diyen oldu. Mikrofon kalitesi kötü diyen vs. oldu.
İstediğim şeyi yansıtamadığım için ben de pek beğenmedim ama geliştirmek için de fikir almaktan başka şansım yok.

En basitinden ses tonu bile hoşunuza gitmemiş olabilir yani. Bu sebepten sordum.

Aga mixi, masteringi, ses kullanımı vs. yorum yapabilirsen çok daha memnun olurum.
ÜStte mesela sesi robotikleştirmişsin diyen oldu. Mikrofon kalitesi kötü diyen vs. oldu.
İstediğim şeyi yansıtamadığım için ben de pek beğenmedim ama geliştirmek için de fikir almaktan başka şansım yok.

En basitinden ses tonu bile hoşunuza gitmemiş olabilir yani. Bu sebepten sordum.
Hocam bu bir şarkı bile değil. Free beate dümdüz söylenmiş sözler. Melodi yok, his yok, tone yok, yani herseyi çok kötü.

Video niye gizliı hocam.
Sabah eleştirileri dikkate alarak dinlediğimde haklı olduklarını gördüm. Sözlerde pek sıkıntı olmasa da mix ve master'da sıkıntıları vardı.
Hem ses müziğin çok önüne geçmişti hem de mixi(kısaca efektleri) kötüydü.
Birazcık mix öğrenip daha düzgün halini atacağım buraya.

Hocam bu bir şarkı bile değil. Free beate dümdüz söylenmiş sözler. Melodi yok, his yok, tone yok, yani herseyi çok kötü.
Tekrar dinlediğimde bu sabah haklı olduğunuzu gördüm ve gizledim videoyu :D Stüdyo yok ve evde başkaları varken okumaya çalışınca gerçekten beatle çok alakasız bir şey çıkmış ortaya.
Mix yapmayı öğrendiğimde tekrar paylaşacağım.
Teşekkürler eleştiri için.
Ton kısmında da açıkçası tavsiye almak isterim. Doğru tondan çok çıkıyorum. Ses eğitimi ya da müzik teorisi öneriniz de var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı