Uber Lodos
Hectopat
Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız Kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.
Eki Görüntüle 1780932Eki Görüntüle 1780933Eki Görüntüle 1780934Eki Görüntüle 1780935
Hepsini İşler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.
Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.
Eki Görüntüle 1780932Eki Görüntüle 1780933Eki Görüntüle 1780934Eki Görüntüle 1780935
Hepsini işler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.
Hocam kitap bir sosyal bilgiler kitabı için gayet dolu ve kalın. Her test 10 ile 12 soru arasında. İşler kitapevinde ki adam güncel ve elle tutulur tek sosyal bilgiler kitabı bu dedi. Soruları çetin cevizdir, her yiğidin harcı değildir demişti. Gerçektende öyle. Çok güzel soruları bulunuyor içinde. Tamda istediğim gibi orta-zor arası TYT'ye en uygun çizimli haritalı sorular bunda bulunuyor.Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.
Evet sadece bu kitaplar üzerinden çalışıyorum.Teşekkürler şu anda sadece bu kitaplar üzerinden mi çalışıyorsunuz? Ve netleriniz kaç acaba.
Evet sadece bu kitaplar üzerinden çalışıyorum.
50-55-60 hocam.
Ne demek.Önerdiğiniz Türkçe-matematik kitaplarını ve 3-4-5 paragraf kitabını alacağım büyük ihtimalle teşekkür ederim tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.