2 ayda 2 yıllık bölüm kazanılır mı?

Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız Kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.

20230516_133724.jpg 20230516_133707.jpg 20230516_133652.jpg 20230516_133634.jpg

Hepsini İşler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.

Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız Kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.

Eki Görüntüle 1780932Eki Görüntüle 1780933Eki Görüntüle 1780934Eki Görüntüle 1780935

Hepsini İşler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.
Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.

Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.

Eki Görüntüle 1780932Eki Görüntüle 1780933Eki Görüntüle 1780934Eki Görüntüle 1780935

Hepsini işler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.

Teşekkürler şu anda sadece bu kitaplar üzerinden mi çalışıyorsunuz? Ve netleriniz kaç acaba.

Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam kitap bir sosyal bilgiler kitabı için gayet dolu ve kalın. Her test 10 ile 12 soru arasında. İşler kitapevinde ki adam güncel ve elle tutulur tek sosyal bilgiler kitabı bu dedi. Soruları çetin cevizdir, her yiğidin harcı değildir demişti. Gerçektende öyle. Çok güzel soruları bulunuyor içinde. Tamda istediğim gibi orta-zor arası TYT'ye en uygun çizimli haritalı sorular bunda bulunuyor.
Sınav dahada yaklaşmadan kesinlikle alın derim.

Teşekkürler şu anda sadece bu kitaplar üzerinden mi çalışıyorsunuz? Ve netleriniz kaç acaba.
Evet sadece bu kitaplar üzerinden çalışıyorum.
50-55-60 hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı