Ve ben de sana yetiştim @bilinçli pars
Ama ben dayanamayıp 1001 oldum bile. Senin gibi uzatmayacağım işi. 
Burada iyi vakit geçirmemi sağlayan herkese özel teşekkürler!
2017 tarihinde kayıtlı olduğuma bakmayın. 2 ay boyunca attığım mesaj sayısı yaklaşık 980'i buldu.
Bazı eklemeler yapmak istiyorum. İlk tanıştığım kişiler:
@Exinie : Bu sene açtığım konuya ilk o cevap verdi. Nedense hafızama kalıcı olarak yerleşti. Teşekkürler
Bu forumu ilk kullandığım konu olarak kabul ediyorum bunu: Pilux ile tanışın! - Technopat Sosyal (Konu benim isteğim ile kilitlendi.
)
Bana ilk cevap yazanlar arasında özel teşekkürler
: @Cruslan (Kullanıcı adını değiştirmiş.), @Jang Geum'un Danji Yemeği (Kullanıcı adını değiştirmiş.), @Mithat Berhan (Moderatör bile değildi. Tekrardan hayırlı olsun
), @Silinen üye, @GoDd1, @HABAR, @Mehmet Kerem Gökcek,
Ekleme olarak tekrar memnun oldum: @282742, @Salih METİN, @deepin-terminal, @can0022, @Silinen üye @myswagnotusual
PiluX projem hakkında yorumunuz olduğunu bilmiyordum. Hatırlayamamışım. Size de tekrardan teşekkürler: @24099 <3
www.technopat.net
Unuttuğum kişiler varsa affetmesi ümidiyle.
Elimden geldiğinde forumda faydalı olabileceğini konular açmaya devam edeceğim.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Bir ay içerisinde aldığım ödüller:
Technopat ekibine teşekkürler.
Türkçe diline verdikleri önem sayesinde aşırı düzenli forum oluşturdukları için.
Burada iyi vakit geçirmemi sağlayan herkese özel teşekkürler!
2017 tarihinde kayıtlı olduğuma bakmayın. 2 ay boyunca attığım mesaj sayısı yaklaşık 980'i buldu.
Bazı eklemeler yapmak istiyorum. İlk tanıştığım kişiler:
@Exinie : Bu sene açtığım konuya ilk o cevap verdi. Nedense hafızama kalıcı olarak yerleşti. Teşekkürler
Bu forumu ilk kullandığım konu olarak kabul ediyorum bunu: Pilux ile tanışın! - Technopat Sosyal (Konu benim isteğim ile kilitlendi.
Bana ilk cevap yazanlar arasında özel teşekkürler

Ekleme olarak tekrar memnun oldum: @282742, @Salih METİN, @deepin-terminal, @can0022, @Silinen üye @myswagnotusual
PiluX projem hakkında yorumunuz olduğunu bilmiyordum. Hatırlayamamışım. Size de tekrardan teşekkürler: @24099 <3
PiluX v1.3 BETA kullanıcıları için yayınlandı!
Technopat Sosyal'de PiluX işletim sistemini tanıttığımızda o kadar çok ilgi gösterdiniz ki, kendimize ait forum açmak yerine Technopat Sosyal üzerinde tanıtımlara devam etme kararı aldım : ) PiluX v1.2 Sade, şık ve mor işletim sistemi! Debian > Ubuntu 18.04 > PiluX tabanlıdır. BU AKŞAM BETA...
Unuttuğum kişiler varsa affetmesi ümidiyle.
Elimden geldiğinde forumda faydalı olabileceğini konular açmaya devam edeceğim.
Sosyal'de kod nasıl paylaşılır? - Technopat Sosyal
Kodu direkt paste yapmak yerine code olarak ekleyebilirseniz daha rahat okuyabiliriz. Nasıl ekleyebilirim kod olarak?
Minecraft Sunucu Kurulum Rehberi (Debian, Ubuntu ve PiluX)
Debian tabanlı Linux işletim sistemlerde Minecraft sunucu nasıl açılır? (Debian 9, Ubuntu 18.04 ve PiluX v1.3'de denenmiştir.) Yazar: Hasan Merkit Dikkat: Her şeyden önce modeminizde nasıl port açacağınızı bilmeniz gerekir. Uyarı: Technopat Sosyal kuralları gereğince Minecraft sunucu...
Forumda Minecraft Sunucusu Reklamı Yapmak Neden Yasak? - Technopat Sosyal
Bağlanacak olan kişi sayısına göre seçenekler değişebilir. Kaç kişi bağlanacak? Hocam bu arada Minecraft sunucu reklamları neden yasak? Bu yasağı çok gereksiz buluyorum. Lütfen yöneticiler bu konuyu tekrar ele alsın.
Sokak çıkma yasağında bazı dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? - Technopat Sosyal
Bu konu bazı insanların yasaları ve haklarını yanlış bilmesi ve yanıltıcı bilgiler bulunduran web sitelerinden dolayı bilinçlendirmek amacıyla açılmaktadır. Technopat Sosyal'in seçilme sebebi ise arama motorlarında iyi seviyede optimizasyonu olması ve dolayısıyla ilgili kişilerin kolay...
Bir ay içerisinde aldığım ödüller:
Technopat ekibine teşekkürler.
Türkçe diline verdikleri önem sayesinde aşırı düzenli forum oluşturdukları için.
Son düzenleme: