2 Ayda 980 mesaj yazdım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SunSet Küfür yok, hareket yok. Tatlı bir dille konuşuyoruz işte. Ban atan mod ayıp eder, kaybeder beni. Arkadaş da sakinleşti biraz, bırakmayacak valla :D

Çatıdan atlayacak sanki, durdurmaya çalışıyoruz :D
Yok hocam kararım kesin. Bu günden sonra bu siteyi "hosts" dosyasında bile yasaklayacağım.

Konu gereksiz yere uzadı gitti. Basit 2 tane şakadan sonra olayın buraya geleceğini bilsem daha büyük şaka yapardım, en azından olay boşuna büyümemiş olurdu. Şaka şaka (bak bu da şaka) muhtemelen kupa fincan fotoğrafı koymazdım. :D

İnsanlar neleri başarıyor, vay be. Kıskanmamak elde değil.

Bu ve kupa esprisine mi alındınız yoksa silinen başka bir mesaja mi?

Bence bu mesaj bence gayet hoş ve masumane bir şakaydı. Paylaşan kişinin 24 bin mesaj yazması ve 47 bin beğeni almayı başarmış olması ve bunu 1000. mesaj kutlaması yapan birinin konusunun altına atması ironik ve komik, yani bence :)

@Yararsız Üye Olay senin şaka değil, asıl olay karşılığını verince senin mesajını silinmesi veya banlanması gereksiz diye. Senin şakaya veya üslubuna göre cevap verince suçlusu biz olması.

@Jira Hocam çokta düşündüklerini sanmıyorum, hatta tüm yediğin cezalar haklılık var der. Aynı durum siyaset ve futbolda da var hocam :D Şimdi siyaset örneği vermeyeyim ondan da yeriz bir ceza daha.

Adınıza sevindim.

Halen laftan anlamıyorsun değil mi? Ne o konuyu açan hesap ile ne de o konu ile alakam yoktu! Anlaman için daha büyük yazıp gözüne sokmam mı gerekiyor!

Ben zaten sövüyorum artık şuan hocam. Adam halen konunun açılmasında benim alakam varmış gibi gelip yorum attı buraya. Sadece beni seven insanları hayal kırıklığına uğratmamak için klavyeyle yazmıyorum. Ekrana bakıp bakıp sövüyorum.
Güzel kardeşim ben zaten bu konuyu açan şahısla, ''hasanmerkit adamdır'' konusunu açan şahsın aynı kişi olduğunu düşünerek yorum yaptım. Dolayısıyla hesabın asıl sahibine, yani sana karşı bir tavır sergilemiyorum. Benim tavrım o konuyu açıp, senin kullanıcı adın ve profil resminle bizleri yanlış yönelten şahısa. Bak yine hesabın asıl sahibini, o çocukla karıştırdım. Birisi gidip senin adınla sahte hesap açıyorsa bunda benim suçum ne?

Ekrana bakıp bakıp bana küfür ettiğini beyan etmen ban sebebi değilse, benim de senin yedi gelmişine geçmişine ekrana bakıp bakıp küfür ettiğimi beyan etmem ban sebebi olmasa gerek. Ancak ben şimdilik sessizliği koruyup, moderatörlerin bu olay karşısındaki tavrını merak etmekle yetineceğim.

@24099 @SideWinder @dogant

Benim ironiye alındıysa özür dilerim, raporlayıp sildirebilirim. Açıkçası konun bana gereksiz geldi. Beni bilen bilir, konunun içeriğine göre mizacımı değiştirip veririm cevabı. Sana da biraz takılayım dedim ama yanlış anladın herhalde :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı