2 ayda İngilizce öğrenilir mi?

Kısaltmaları öğrenmek kolay fakat aksanlı konuşmak zor sıfırdan başlayan biri için.
Her gün yeni bir kısaltma çıkarıyorlar hocam yoksa herkesin bildiği 10 20 kısaltmayı herkes öğrenir. Bizimkiler nasıl dile yeni başka dilden sadece tek bir anlamını bildiği saçma ekliyorlarsa onlar da kendi içinde sürekli yeni kısaltmalar buluyor anladığım çünkü hep yeni bir kısaltmaya denk geliyorum desem yalan olmaz.

Her gün yeni bir kısaltma çıkarıyorlar hocam yoksa herkesin bildiği 10 20 kısaltmayı herkes öğrenir. Bizimkiler nasıl dile yeni başka dilden sadece tek bir anlamını bildiği saçma ekliyorlarsa onlar da kendi içinde sürekli yeni kısaltmalar buluyor anladığım çünkü hep yeni bir kısaltmaya denk geliyorum desem yalan olmaz.

Kısaltmaları çoğunlukla oyun oynarken veya mesajlaşırken kullanıyorlar. Zaman geçtikçe öğreniyorsun. Şu ana kadar bir sürü kısaltma öğrendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı