2 aydır Technopat'a girmeyip ne yaptım?

649338

Decipat
Makaleler
4
Selamlar sevgili dostlar. Yaklaşık 2 aydır platforma hiç uğramıyorum. Mailden gelen bir bildirim ile bu foruma yeniden girmek aklıma geldi. O zaman sorularımla başlıyorum :

S1 : Nerlerdeyim?

C1 : Aslında hala internet alemindeyim fakat 2 ay önce telefonumu değiştirince, Technnopat'a kayıtlı oldugum mailin şifresini unuttum. Daha sonra dogrulama yapıp geri şifre olusturmak dün aklıma geldi :/

S2 : Hayatında bu 2 ayda bir şeyler değişti mi?

C2 : Hayatımda 3 büyük değişiklik oldu. 1-Yeni bir bilgisayara geçtim. 2-Bir kızı deliler gibi sevdim. 3-Telefonumu değiştirdim.

Yeni bilgisayara artık gerçekten ihtiyacım vardı, Windows 7 artık yükümü kaldıramıyordu. Telefonumu değiştirdim fakat daha düşük bir modeli aldım. Annemin telefona ihtiyacı olduğu için 256GB telefonu ona verip 32GB telefon aldım. Bunlar memnun olduğum kısımlar. Ahh. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım. Bir kızı kendi canımdan çok sevdim. Onunla daha fazla konuşabilmek için ailemle kavga edip köye gittim, dostlarım dediğim hainlerle ufak bir sürtüşme yaşadım. Daha sonra bu sabahda sevdiğim kızın benim yanımda başka erkeklerlede görüştüğünü öğrendim. Bitmiş haldeyim fakat umrumda bile değil. Lütfen bu yaşınızda böyle olaylara çok ciddi girişmeyin. Sonuç canınızı çok yakıyor :)
Technopat'ı özlemişim ya. Kendinize iyi bakın sevgili dostlar. Bir kız için kimseyle aranızı bozmayın.

Meraklısına eski ve yeni sistemim:

Eski : Yeni:
İşlemci Core 2 Duo E7500 Intel Core i5 4460
E.Kartı HD5670 2GB GTX960 2GB
AnKart HP2820h Z97X-Gaming3
Ram 4GB DDR2 800MHz 8GB DDR3 1600MHz
HDD/SSD 320GB HDD WD/BLUE 240GB SSD Samsung 850 - 320GB HDD WD/BLUE

Yeni sistemi 3500TL'ye aldım. Çok mükemmel değil, hatta acele etmesem o fiyata i7 ve RX570 de vardı fakat ben bunu almayı tercih ettim. 4 yıl sonra bir daha değiştiririm.

Telefon :
Eski : Reeder P13 Blue Max Pro 256gb Yeni : Xiaomi Redmi 8A
İşlemci Unisoc T310 Qualcomm SnapDragon 439
Ram 6GB 2GB
Hafıza 256GB 32GB
Ekran 6.5 IPS 720X1600 6.1 IPS 720X1600

Sevgili dostlar ben her şeyi bir düzen içinde yazmıştım fakat düzen yayınlayınca gitti :/

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı