2 aylık Masterclass ile erkek kuaförlüğü öğrenilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, liseden lojistik mezunuyum. Depoda 5 ay kargocu olarak çalıştım. Şu an erkek kuaförü kursları var, bir tane buldum. Hafta içi 9-5 öğretecek, masterclass şeklinde birebir. 2 aya öğrenir miyim? Herkes "1 aya bile öğrenirsin" diyor. Hevesim var zaten, kargoculuğu da seviyorum ama geçiş yapmak istiyorum. Hevesim var. Ekstra perma vb. şeyleri de öğretecek. Adam bana "1 aya öğrenirsin vb." dedi, "kendini verirsen, pratik yaparsan vb." dedi. "2. ayda fade şekillerini öğretirim." dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, liseden lojistik mezunuyum. Depoda 5 ay kargocu olarak çalıştım. Şu an erkek kuaförü kursları var, bir tane buldum. Hafta içi 9-5 öğretecek, masterclass şeklinde birebir. 2 aya öğrenir miyim? Herkes "1 aya bile öğrenirsin" diyor. Hevesim var zaten, kargoculuğu da seviyorum ama geçiş yapmak istiyorum. Hevesim var. Ekstra perma vb. şeyleri de öğretecek. Adam bana "1 aya öğrenirsin vb." dedi, "kendini verirsen, pratik yaparsan vb." dedi. "2. ayda fade şekillerini öğretirim." dedi.
1 aya öğrenebilirsin. Sonuç olarak Türkiye'de herkesin yaptığı saç kesimi belli. :D

Haklısınız hocam iyi para da var ben severek yaparım şahsen makasa zaafım var sesiyle de beat yaparım :D Teşekkürler yorumunuz için
Yalan olmasın ileri seviyeye gelebilmek için ciddi bi' 4-5 aylık sıkı çalışma gerekebilir. Sonuç olarak full makas kesim yapan insanlarda var, zaten bu insanlar berbere çok fazla para veriyor orası ayrı. Bu seviyeye gelmek için ciddi bir uğraş gerekebilir, makas kullanımı ustura vs.

Yalan olmasın ileri seviyeye gelebilmek için ciddi bi' 4-5 aylık sıkı çalışma gerekebilir. Sonuç olarak full makas kesim yapan insanlarda var, zaten bu insanlar berbere çok fazla para veriyor orası ayrı. Bu seviyeye gelmek için ciddi bir uğraş gerekebilir, makas kullanımı ustura vs.
Hocam dediğniz seviye bir berber bulamıyorum mesela ben traş olmak için hepsi kötü kesim yapıyor ve 300TL en uygunu 1-2 aya kursu full bitirip sokaktakilerle bir pratik yapıp bi dükkanda yüzde 50 li çalışıp 1 yılı kendimi üst seviyeye atıcam.

Hocam dediğniz seviye bir berber bulamıyorum mesela ben traş olmak için hepsi kötü kesim yapıyor ve 300TL en uygunu 1-2 aya kursu full bitirip sokaktakilerle bir pratik yapıp bi dükkanda yüzde 50 li çalışıp 1 yılı kendimi üst seviyeye atıcam.
Hocam ben de full makas kesim yaptırmak istiyorum, dağınık saç modeli kullanmak istiyorum -örneğin warrior cut gibi- ancak berbere şu an 600 TL vermeme rağmen emin olun istediğim gibi yapamıyor, makası güzel kullanamıyor, en sonunda kendim öğrenip kendim yapacağım o derece🤣 Şu an adam gibi makas kullanabilen bir berbere gitsem 1200 1500 TL arası para isteyecek benden. Berberlikte iyi para var ancak ileri seviyeye gelinebilirse.

Ben de kuaförüm, doğru söyleyeyim: 1 ayda temel kesimleri, sakal almayı, makine–makas tutuşlarını öğrenirsin. Elin çabuksa hızlı toparlarsın. Fade ve geçişlerin oturması 1–2 ayı bulur, iş tamamen pratik ve isteğe bakıyor. Hevesin varsa rahat öğrenirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı