2 ayrı sıvı soğutma tek kasaya takılabilir mi?

Merhaba, sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Kasama 360mm sığmazmış 240 tak diyorlar, 2 tane 240mm biri aşağı biri yukarı olarak takabilir miyim? İnternete biraz baktım bir sonuç bulamadım.
Bir 240'lık sıvı soğutucuyu işlemciye taktığında diğer sıvı soğutucununkini nereye takacaksın ? :D

Merhaba, sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Kasama 360mm sığmazmış 240 tak diyorlar, 2 tane 240mm biri aşağı biri yukarı olarak takabilir miyim? İnternete biraz baktım bir sonuç bulamadım.

Hayır yapamazsın. Soğutucular tek pompaya bağlı olarak 120, 240, 360 olarak oluşur. Kasanıza hangi boyut sığıyorsa o boyut al.

İşlemci ve ekran kartının sıvı soğutmaları için ayrı ayrı iki sıvı soğutma bir kasaya takılabilir fakat sadece işlemci için 2 farklı sıvı soğutma takabileceğinizi zannetmiyorum. Custom yapsanız belki. Bu kadar fazla soğutmayla soğutmayı planladığınız işlemci nedir hocam?

Merhaba 2 tane 240mm sıvı soğutmayı uç uca takabilirsiniz bence. Eğer boruları ve sıvıyı doldurma işlemini düzgün yapabilirseniz sorun olmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı