2 bilgisayarı tek bilgisayar gibi çalıştırma

Schutzstaffel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar, elimde 2 adet düşük güçlü bilgisayar var. Ben bu iki bilgisayarın güçlerini birleştirmek istiyorum. İlk olarak bu mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapılır ? Bir de farm render hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Not render yapılmayacak sadece iki pc'nin güçünü birleştirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aynı ekran kartını bir sistemde kullanabilirsin anakart destekliyorsa. Ramlerde birbirinin aynısı ise birleştirebilirsin, monitörleri de birleştirebilirsin. Diğer bileşenleri birleştiremezsin.

Ama süper bilgisayarların çalışma şekli böyle olmuyor mu? Birden fazla bilgisayarın toplam gücü şeklinde. Bir kabin içinde her sürgüde bir bilgisayar ve bunlar birbirine bağlanıp tek güçlü bilgisayar oluşturmuyor mu?

Ordada belli parçalar birleştiriliyor, işlemci gibi parçalar. Senin dediğin biraz bilim kurguya kaçıyor. Belirtiğim şekilde parçaları birleştirebilirsin.

Birinin bileşenleri daha güçlü diğerinin bileşenleri zayıf ben zayıfı daha güçlü olana azda olsa güç takviyesi yapmak istiyordum. Mesela farm render da birden fazla pc aynı render işlemi için çalıştırılıyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı