2 bin TL kablosuz mouse önerisi

Mehmet Akif12

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Rampage Zenith Pro klavyenin yanında güzel duracak mouse bakıyorum. Zenith Pro mouse geldi aklıma ama nasıldır bilemem. Glorious O Wireless da bayağı güzel duruyor. Sizce hangisi yaklaşık 2K bütçe için (Wireless olması önemli)?

Son düzenleyen: Moderatör:

Claw için m3s Max, palm için M3 Pro Max öneririm.

Tutuş şekliniz nedir?
Hiçbir fikrim yok hocam maalesef rampage zenith pro ve glorious arasından seçecek olsanız hangisini secerdiniz keza bunlardan birini almak mantıklı geliyor öbürlerinin de zaten yurtdisindan falan geliyor galiba

Hiçbir fikrim yok hocam maalesef Rampage Zenith Pro ve Glorious arasından seçecek olsanız hangisini secerdiniz keza bunlardan birini almak mantıklı geliyor öbürlerinin de zaten yurt dışından falan geliyor galiba.

2 model arasından birini seçmek zorunda olsam model o seçerdim muhtemelen. Rampage'in kağıt üstü verilerine ve garantisine asla güvenmiyorum.

Rampage Zenith Pro klavyenin yanında güzel duracak mouse bakıyorum. Zenith Pro mouse geldi aklıma ama nasıldır bilemem. Glorious O Wireless da bayağı güzel duruyor. Sizce hangisi yaklaşık 2K bütçe için (Wireless olması önemli)?
İyzico+parolapara kampanyaları ile 900TL cashback alabilirsiniz ve böylece 2000TL'nin altına gelmiş olur.

İyzico+parolapara kampanyaları ile 900TL cashback alabilirsiniz ve böylece 2000TL'nin altına gelmiş olur.
o nasil oluyor hocam kisaca anlatabilirmisiniz

o nasil oluyor hocam kisaca anlatabilirmisiniz
İyzico hesabı açıp onaylıyorsunuz ve "500TL Kazan" adlı ilk ödemede 500TL cashback veren kampanyaya katılıyorsunuz.
Parolapara hesabı açıp kimlik doğrulaması yapıyorsunuz (18 yaş ve üzeri yapabilir, eğer yaşınız 18 değilse bile anne,baba veya herhangi bir akraba & arkadaş ın adına yapabilirsiniz) zaten parolaparada ilk ödemede 400TL cashback veriyor.
Wraith'ten mouse'u sepete ekleyin ve "iyzico ile öde" seçeneğini seçin, orda telefon numaranız ile İyzico hesabınız olduğunu onaylıyorsunuz ve sizi istediğiniz kart ile ödeme yapabileceğiniz ekrana atıyor. Burda ise oluşturduğunuuz parolapara sanal kartı seçip onunla ödeme yapıyorsunuz ve kampanyalar kombo olmuş oluyor (alacağınız ürünün ücretini parolapara hesabınıza yükleyeceksiniz, daha sonra gelen cashback miktarını ana hesabınıza aktarabilirsiniz. İyzico kısmında gelen cashback doğrudan hesaplara aktarılmaz o yüzden önce İstanbul kart hesabına yükleyip ordan hesabınıza çekebilirsiniz)
Ayrıca bu kampanya Wraith Esports,Gaming.gen.tr,pckolik.com ve İtopya da geçerli bu 4 siteden beğendiğiniz Mouse veya herhangi bir üründe kullanabilirsiniz (daha pek çok yerde geçerli ama adam gibi bilgisayar satıcıları olarak bu dördü var)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı