2 bin TL kablosuz mouse önerisi

• Konuyu başlatan Artens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 532
Bütçe
2000₺
Hocam VXE R1 ve Furylevel Z1 en çok tercih edilen fareler teknik olarak hangisi daha önde.

Teknik olarak Furylevel Z1 daha önde denebilir. Batarya konusunda ve mcu konusunda olduğunu sanıyorum. İnceleme videolarında hep V1 ürününü test etmişler.

Hocam VXE R1 ve Furylevel Z1 en çok tercih edilen fareler teknik olarak hangisi daha önde.
Hocam VXE R1 nin düz modeliyle kıyaslama yaparsak birbirine yakın ürünler. Fury garanti konusunda iyidir. Ufak tefek batarya vs gibi konularda üstünlüğü var. Ama dediğim gibi VXE R1 in düz modeliyle kıyaslıyorum. Bana kalırsa VXE R1 alınacaksa Pro modeli alınmalı ama arkadaşın bütçesi yetmiyor. Bu bütçelerde istiyorsanız da Furylevel Z1 iyidir üzmez. Yukarıda atılan Dermosharkta güzel.

Hocam VXE r1'nin düz modeliyle kıyaslama yaparsak birbirine yakın ürünler. Fury garanti konusunda iyidir. Ufak tefek batarya vs gibi konularda üstünlüğü var. Ama dediğim gibi VXE r1'in düz modeliyle kıyaslıyorum. Bana kalırsa VXE R1 alınacaksa Pro modeli alınmalı ama arkadaşın bütçesi yetmiyor. Bu bütçelerde istiyorsanız da Furylevel Z1 iyidir üzmez. Yukarıda atılan dermosharkta güzel.

R1 Pro Max ile arasında 450₺ var zaten almak istesem de stok beklemem gerekecek aralarında büyük farklar varsa 450₺ bulurum hocam.

R1 Pro Max ile arasında 450₺ var zaten almak istesem de stok beklemem gerekecek aralarında büyük farklar varsa 450₺ bulurum hocam.

Tabii ki de var. Darmoshark M3S Pro daha iyi bir batarya ve mcu sunuyor.

Düzeltme: Galiba R1 Pro modeli için dedin. R1 Pro da bir tek mcu ve ağırlık değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı