2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2000-2300
Hocam klavyeye 2K para veriyorsunuz, hem ek tuş takımı hem de ek bilek desteği almak saçma olur bence. Çok çakma duruyor bu arada. Birkaç kriterden vazgeçmeniz durumunda daha güzel ürünler önerebilirim.
hocam bilek desteğinden vaz geçerim ama diğerlerinden geçemem
galiba kararım Hyperx tarafından olucak ama sizin önerilerinizide görmek isterim

Hocam bilek desteğinden vaz geçerim ama diğerlerinden geçemem
Galiba kararım HyperX tarafından olacak ama sizin önerilerinizide görmek isterim

Tüm kriterlere uygun ve ucuz bir klavye olarak bu var:

Multimedya tuşları yok:

Multimedya tuşları yok:

Attığınız HyperX hakkında çok bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum kusura bakmayın.

Tüm kriterlere uygun ve ucuz bir klavye olarak bu var:

Multimedya tuşları yok:

Multimedya tuşları yok:

Attığınız HyperX hakkında çok bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum kusura bakmayın.

Değerli hocam ilginiz alakanız ve kıymetli zamanınızı bana ayırdığınız için çok teşekkürler ama ben siparişi verdim 1999TL'ye HyperX alloy Elite 2 aldım beni en çok cezbeden tarafı ışıkları oldu Türkçe tuş ayrı satın alacağım 200 TL de o toplam 2199'a denk geliyor ama yapacak bir şey yok ülkecek zor günler geçiriyoruz devir artık aldın aldın devri inanın bana maksimum 1 hafta sonra bu klavye 3K zaten ben indirimli aldıģım için 2K ya alıyorum hatda bazı sitelerde bu klavye 4 bin TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı