O zaman değişen bir şey yok ben zaten klavyeye bakmadan yazıyorum.
Aynen öyle.
O zaman değişen bir şey yok ben zaten klavyeye bakmadan yazıyorum.
@455146 arkadaşım yine imdada yetişmiş ben cevaplayamadan![]()
bilek desteği ayrımı satılıyor ?Aynen öyle.
Klavyesi Hunstman v2 ondandırhızlıdır
bilek desteği ayrımı satılıyor ?
hocam bilek desteğinden vaz geçerim ama diğerlerinden geçememHocam klavyeye 2K para veriyorsunuz, hem ek tuş takımı hem de ek bilek desteği almak saçma olur bence. Çok çakma duruyor bu arada. Birkaç kriterden vazgeçmeniz durumunda daha güzel ürünler önerebilirim.
Hocam bilek desteğinden vaz geçerim ama diğerlerinden geçemem
Galiba kararım HyperX tarafından olacak ama sizin önerilerinizide görmek isterim
Tüm kriterlere uygun ve ucuz bir klavye olarak bu var:
Multimedya tuşları yok:
![]()
SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Multimedya tuşları yok:
![]()
Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığınız HyperX hakkında çok bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.