2 bin TL klavye önerisi

Değerli hocam ilginiz alakanız ve kıymetli zamanınızı bana ayırdığınız için çok teşekkürler ama ben siparişi verdim 1999TL'ye HyperX alloy Elite 2 aldım beni en çok cezbeden tarafı ışıkları oldu Türkçe tuş ayrı satın alacağım 200 TL de o toplam 2199'a denk geliyor ama yapacak bir şey yok ülkecek zor günler geçiriyoruz devir artık aldın aldın devri inanın bana maksimum 1 hafta sonra bu klavye 3K zaten ben indirimli aldıģım için 2K ya alıyorum hatda bazı sitelerde bu klavye 4 bin TL.

Rica ederim hocam. Umarım memnun kalırsınız, iyi geceler.

Hocam aldığınız çok eski bir klavye USB 2.0 kullanıyor yani o kadar eski. Size tavsiyem iptal edip konudaki Huntsman V2'yi değerlendirmeniz.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın geceleri twilight moda almayı unutmayın güzel günler sizi bekliyor.

Çok sağ olun hocam kargo 1 günde elime ulaştı ve direk takıp denedim gerek malzeme kalitesi gerek basma sesi hele o yok mu ışıklar çok iyiydi ama gerçekton çok ağır bir ürünmüş eski klavyeme göre kallavi bir ağırlığı var şu an Türkçe tuşları bekliyorum Amazon Prime olmasına rağmen halendaha gelmedi.

Hocam aldığınız çok eski bir klavye USB 2.0 kullanıyor yani o kadar eski. Size tavsiyem iptal edip konudaki Huntsman v2'yi değerlendirmeniz.

Çok geç hocam ürün elime 1 günde ulaştı ve kullanıp inceledim memnunda kaldım USB 2.0 olması ne gibi değişiklik getirdiği hakkında bir bilgim yok eğer kastettiğiniz gecikme ise benim için hiç problem değil ben hardcore story modlu oyunları oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı