2 bin TL klavye önerisi

Hocam sanırım attığınız klavyeyi alacağım. Renk konusunda bir tık beğenmesem de büyük bir sorun oluşturcağını düşünmüyorum. Seçenek hakkında son bir kez daha sizin yorumunuzu dinlemeyi çok isterim.MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye

Ileride keycaps degistirebilirsin, bu fiyat bandinda bu kalitede biyle bir hissiyata sahio baska bir klavye yok al gec. Tam siyah rengi elimde ve gayet zevkle kullanıyorum.

20250819_194227.jpg

GANKSENINLE kodu ile 2000 TL.

Bütçe 2500 oluyorsa kesinlikle:

[UR L unfurl="true"]Koleksiyonlar
Hocam sanırım attığınız klavyeyi alacağım. Renk konusunda bir tık beğenmesem de büyük bir sorun oluşturcağını düşünmüyorum. Seçenek hakkında son bir kez daha sizin yorumunuzu dinlemeyi çok isterim.MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
f
product[/URf
furycube için hangi switch secmem gerek
birde Machenike K500 Pro-B94 Kablolu Silver Switch RGB Mavi Gaming Klavye | GANK şu nasıl fiyat olarak da iyi gelmişti

furycube için hangi switch secmem gerek
birde Machenike K500 Pro-B94 Kablolu Silver Switch RGB Mavi Gaming Klavye | GANK şu nasıl fiyat olarak da iyi gelmişti
g 75 pro da alabilirim aslında numpad cok ısım yok ama el alışkanlığı arada da olsa kullanıyorum

Son düzenleme:
Şuan 1 haftalık indirime girdi sitedeki ürünleri , birde 200TL indirim kodu var K500 Pro için kullanabileceğin.
bazısı tri modluda bağlantı dısında sessizlil ıcın sunger var kabloluda yok dıyorlar doğpru mu kablolu 500 baya uyguna geliyor gibi göürünşü felan da hosuma gitti. sesi de çok cıkmaz dıye dusunuyorum sılver switch de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı