2 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Hocam inanın o yeşil o masaya ve setupa olmaz. Direkt olarak yesil olmaz oraya. Çok sırıtır. Kulaklik dısindaki hiçbir şey yeşile uyacak tonda değil zaten. Alınca keycap almaya mecbur kalmasin diye söylüyorum. Setup soyah beyaz karışık ve bu renklere en iyi beyazdam siyaha geçişli olan gider.
Para yokki🤷‍♂️ 300 tl fazla vermem lazım
Yeşilde alırı kötü değil zaten pc alicam yakinda ps5 kalkacak

Selamlar yaklaşık 4 senedir aynı klavyedeyim değişme zamanı geldi. Aklımda manyetik switch klavyeler var. Sizden de önerilerinizi bekliyorum. Mekanik klavye sevmiyorum, sesi yumuşak olsun.
Bütçe 2K çok olmayacak şekilde aşılabilir.

500 lira daha koyup bunu al bence 4-5 yıl önce 449TL'ye almıştım bayağı uçmuş hala kullanıyorum ama değiştirme vakti geldi artık sağ üstten sesi ayarlama falan da var.

500 lira daha koyup bunu al bence 4-5 yıl önce 449TL'ye almıştım bayağı uçmuş hala kullanıyorum ama değiştirme vakti geldi artık sağ üstten sesi ayarlama falan da var.

Hocam kendiniz diyorsunuz 5 yıl önce diye 5 yıllık ürün şu devirde alınmaz.

Hocam şu an Rampage alınmaz o fiyatlara zaten kablosuz istiyormuş konu sahibi.

Alınabilecek en kötü klavye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı