2 bin TL mouse önerisi

Pro ve Max demek istemiştim örnek olarak hocam, Dragonfly serisi okey gibi ama bütçeyi aşıyor aynı şekil mad r de öyle, F1 modelleri de stokda yok.

yada

şahsen A5 Pro Max tercih ederim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250316_011200.jpg
    Screenshot_20250316_011200.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 33

Ya da.

Şahsen A5 Pro tercih ederim.

Hocam Attack Shark'ı öven de var gömen de var kafam çok karışıyor net bir bilginiz var mı onunla ilgili?

Bu 2'si arasındayım bende ilgini çekerse bakabilirsin renk seçeneklerini sitede direk ismini aratıp bakarsın ayrıca scyrox olanda V6 ve V8 2 model var şekil olarak farklı sanırım sadece onu da buradan karşılaştırabilirsin.

Bu arada 2'sinden birini almaya karar verirsen haber et karar veremedim bende yardımcı olmuş olursun.

Bu 2'si arasındayım bende ilgini çekerse bakabilirsin renk seçeneklerini sitede direk ismini aratıp bakarsın ayrıca scyrox olanda V6 ve V8 2 model var şekil olarak farklı sanırım sadece onu da buradan karşılaştırabilirsin.

Bu arada 2'sinden birini almaya karar verirsen haber et karar veremedim bende yardımcı olmuş olursun.

Scyrox daha iyi gibi hocam ama bütçemi aşıyor :) kaliteye gelirsek bir bilgim yok tabiikide. Mchose güzel ve sağlamsa ki bilgim yok onu seçebilirim ama arkadağın önerdiği Wraith'in mouselerde güzel gibi kısaca kararsızım, hangisi daha uzun ömürlü ve işimi görür bilmiyorum/seçemiyorum.

Hocam tekrardan merhaba toplam bütçem 2350 TL, mousepadim 2-3 yıl önce almış olduğum 30 TL'lik dandik bir şey, bunu da değişmek istiyorum ayrıyeten mouse almak istiyorum son öneriniz nedir? Mousepadim var ama çok kötü.

Hocam VXE R1 Pro ile mchose A5 Ultra 8K arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Güncelleme: VXE R1 Pro'yu seçtim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı