Boyut tercihiniz var mı?
Manyetik switch Mad60 veya Mad68 var Rapid Trigger Snap Tapli, mekanik isterseniz K530 K617 gibi ucuzlar var bildiğim.Fark etmiyor.
Manyetik switch mad60 veya mad68 var Rapid trigger snap tapli, mekanik isterseniz K530 K617 gibi ucuzlar var bildiğim.
Hocam fun60 mı Mad68 mı?Mekanik istiyorsanız mg75w
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Manyetik istiyorsanız fun60
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
İkisi de iyzico kampanyalarıyla bütçenize uyuyuyor.
Güvenilirlik açısından fun60 daha iyi bence. Mad68 de sorun yaşayan fazla kişi yok orası doğru ama kalite olarak malzemeleri çok belli olmayan bir klavye. O yüzden ben fun60 tercih ederim.Hocam fun60 mı Mad68 mı?
Yön tuşu kullanmasa fun60 alırdım eyvallah hocam.Güvenilirlik açısından fun60 daha iyi bence. Mad68 de sorun yaşayan fazla kişi yok orası doğru ama kalite olarak malzemeleri çok belli olmayan bir klavye. O yüzden ben fun60 tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.