Tasarımları benziyor gerçi dümdüz bir şey zaten sağ olun hocam öneri için
Bunun polling Rate'i 8000. Bu bütçede gayet iyi bir mouse.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarımları benziyor gerçi dümdüz bir şey zaten sağ olun hocam öneri için
Hocam bağlantı şekli nasıl oluyor Bluetooth ile mi çünkü masaüstünde Bluetooth olmuyor kablosuda var ama kablosuz hızı daha hızlı sanırımBunun polling Rate'i 8000. Bu bütçede gayet iyi bir mouse.
İster kablolu ister kablosuz.H
Hocam bağlantı şekli nasıl oluyor Bluetooth ile mi çünkü masaüstünde Bluetooth olmuyor kablosuda var ama kablosuz hızı daha hızlı sanırım
Hocam kablosuz ne ile bağlantı kuruyoruz diye sordumİster kablolu ister kablosuz.
Dongle ile.Hocam kablosuz ne ile bağlantı kuruyoruz diye sordum
Hocam demi ya vallahi kafa. Allak bullak kusura bakmayın şimdi çarptıDongle ile.
Hocam değil mi ya vallahi kafa. Allak bullak kusura bakmayın şimdi çarptı
Çok iyi hocam fakat biraz geç alıcam hocamSıkıntı yok hocamBu bütçede iyi bir fare. Sitede İyzico ile öde çıkarsa Parolapara+İyzico kampanyasından 900 TL kadar bir indirim oluyor.
Hocam iyzico uygulamaya baktım herkes kötü yorumlar yapmış siz aktif kullanıyor musunuz nasıl sizce ne bileyim kampanyalar verilmiyor para yansıtılmıyor falan flnSıkıntı yok hocamBu bütçede iyi bir fare. Sitede İyzico ile öde çıkarsa Parolapara+İyzico kampanyasından 900 TL kadar bir indirim oluyor.
Ben sadece ilk kullanıma özel kampanyadan yararlandım. Forumda konusu vardı.Çok iyi hocam fakat biraz geç alıcam hocam
Hocam iyzico uygulamaya baktım herkes kötü yorumlar yapmış siz aktif kullanıyor musunuz nasıl sizce ne bileyim kampanyalar verilmiyor para yansıtılmıyor falan fln
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.