2 bin TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000

Asım Samet

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.0GHZ 32MB 6C/12T 65W A
Ekran kartı: Inno3D RTX4060 Twin x2 8GB 128Bit GDDR6 DLSS 3
Anakart: Asus PRIME A620M-E-CSM AM5 M.2 DDR5 PCle 4.0
RAM: TwinMOS VOLTX DDR5 16GB (1x16GB) 6000Mhz CL36 TMD516GB6000U36
SSD : TwinMOS 512GB M.2 PCIe NVMe 3600/3250 SSD NVMEFGBM
Kulaklık : Steelseries Actris 1
Klavye : Madlions Mad 68HE RGB
Mouse : Monster Pusat Ghost Pro
WebCam : Everest ScHd02
Meslek
Jr. Developer
Merhaba, CS:GO, Valorant ve nadiren CoD, BF, LoL gibi oyunlar oynayan biriyim ama genel ağırlıkta rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Tepkime süreleri önem arz ediyor. Bağlantı tipi fark etmeyen Type-C veya kablosuz olabilir. Mekanik F/P 2000 TL altı klavye önerisi.

@hadwiger dostum, rahatsız ettim. Senin klavye rehberini okudum fakat çok anladığım bir konu değil. Güncelde takip ettiğin F/P klavye önerin var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu önerenler vardı hocam hatta 1200 ₺'ye alabiliyorsunuz bunu.

Merhaba, CS:GO, Valorant ve nadiren CoD, BF, LoL gibi oyunlar oynayan biriyim ama genel ağırlıkta rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Tepkime süreleri önem arz ediyor. Bağlantı tipi fark etmeyen Type-C veya kablosuz olabilir. Mekanik F/P 2000 TL altı klavye önerisi.

@hadwiger dostum, rahatsız ettim. Senin klavye rehberini okudum fakat çok anladığım bir konu değil. Güncelde takip ettiğin F/P klavye önerin var mıdır?

@Yuiis hocamın bu konusuna bakın derim, rekabetçi oyunlar için birebir bir klavye.

Bunu önerenler vardı hocam hatta 1200 ₺'ye alabiliyorsunuz bunu.

1100 TL'ye bile gelebiliyor😅

@Yuiis hocamın bu konusuna bakın derim, rekabetçi oyunlar için birebir bir klavye.

1100 TL'ye bile gelebiliyor😅

Bu fiyata rakipsiz bir klavye. Bende satın aldım gelmesini bekliyorum :D.

Hayırlı olsun, geldiğinde bir inceleme yaparsınız hocam. İngilizce kaynaklara bakmaktansa Türkçe bir incelemeyi tercih ederim. Bayağı merak ettim, İngilizce kaynaklarda bayağı övülen bir klavye çünkü.

Klavyelerden çok anlamam ama 2-3 hafta kullandıktan sonraki görüşlerimi paylaşırım tabii ki hocam.

Bu klavyenin RT özelliği var mıdır? @enzyyx

Bu klavyenin RT özelliği var mıdır? @enzyyx

Var, Rapid trigger kullanılabiliyor, actuation point ayarlanabiliyor.

Klavyelerden çok anlamam ama 2-3 hafta kullandıktan sonraki görüşlerimi paylaşırım tabii ki hocam.

Çok iyi olur, RGB parlaklığını ve switchlerini bayağı merak ediyorum, bence kötüyse bile ileride değiştirilirse çok güzel olabilir. Sesi çok da iyi değil ama modlamak isterseniz de bayağı modlamaya açık bir klavye.

@enzyyx Hocam konuyu farklı bir yerden ele almak istiyorum, ben yazılımcıyım ve bana daha çok yön tuşları ve F tuşları da gerekiyor aslında klavye gayet güzel fakat bu tuşlar da bir bakıma enzem bir konumda benim için, konuyu bu şekilde ele alıp daha farklı öneriler sunabilir misin?

@enzyyx hocam konuyu farklı bir yerden ele almak istiyorum, ben yazılımcıyım ve bana daha çok yön tuşları ve F tuşları da gerekiyor aslında klavye gayet güzel fakat bu tuşlar da bir bakıma enzem bir konumda benim için, konuyu bu şekilde ele alıp daha farklı öneriler sunabilir misin?

Bence eğer böyleyse G75 Pro almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı