2 bin TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000
Evet maalesef, şimdi bakacağım.

Cream yellow V3 Pro'lar var fakat sesi önemliyse MCHOSE yine daha iyi ses verecektir.

Bunun haricinde bütçeniz yetecekse 5075b Plus bakabilirsiniz.

AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Fiyatına kesinlikle değecek bir klavyedir.

Şu şekilde benim için sesin pek önemi yok CS gibi rekabetçi oyunlarda avantajlı olabileceğim tepki süreleri daha önemli ve az önce belirttiğim gibi işim gereği bazı kısayol tuşları. Ama kablolu veya kablosuz oılmasınında önemi yok. RT gibi beni avantajlı hale getirecek özellikler olması aslında ilk tercihim. Bütçeyide aslında 2500 kadar arttırabiliriz.

@Yuiis hocamın bu konusuna bakın derim, rekabetçi oyunlar için birebir bir klavye.

1100 TL'ye bile gelebiliyor😅
Hocam nerede 1.100 TL acaba direkt link atma şansınız var mı?

Hocam nerede 1.100 TL acaba direkt link atma şansınız var mı?

Başlıkta da belirtilmiş olduğu üzere cashback ile ve İyzico'nun kampanyası ile 1200 TL gibi bir fiyat oluyor ama kompleks bir süreç arkadaş çok açık bir şekilde yazısında anlatmış detayli bakmanızı öneriyorum.

Şu şekilde benim için sesin pek önemi yok CS gibi rekabetçi oyunlarda avantajlı olabileceğim tepki süreleri daha önemli ve az önce belirttiğim gibi işim gereği bazı kısayol tuşları. Ama kablolu veya kablosuz oılmasınında önemi yok. RT gibi beni avantajlı hale getirecek özellikler olması aslında ilk tercihim. Bütçeyide aslında 2500 kadar arttırabiliriz.

Bunu görmediniz sanırım @enzyyx

2500 olsa da çok iyi bir ürün çıkmıyor maalesef, cashbacklarla 3000 TL'ye Wraith W75 alınabiliyordu sanırım. @Yuiis

Yine de kesinlikle öneririm diyebileceğim bir klavye değil, FUN60 Ultra daha iyidir %75 şart değilse.

2500 olsa da çok iyi bir ürün çıkmıyor maalesef, cashbacklarla 3000 TL'ye Wraith W75 alınabiliyordu sanırım. @Yuiis

Yine de kesinlikle öneririm diyebileceğim bir klavye değil, FUN60 Ultra daha iyidir %75 şart değilse.

Şu an için beklemek mi gerekir dersin? Çünkü bu klavyeler açıkçası benim için pek uygun değil gibi.

500 TL olan bir iyzico cashback kampanyası vardı.

İndirim 1500 kişi ile sınırlı. Eğer bu indirim bitmediyse diğer kampanyalar ile beraber 2800 e geliyor.

İyzico ilk kullanıma özel 300 TL cashback
Yukarıda gösterdiğim 500 TL cashback kampanyası
Parolapara ilk kullanıma özel 400 TL cashback kampanyası

500 TL olan hariç diğerlerini bu konuda anlattım zaten. 500 TL kampanyası da diğer iyzico kampanyaları gibi kolayca yapabilirsiniz bitmediyse. Dediğim kampanyaları kullanıp W75 alabilirsiniz ama biraz bütçenizi aşıyor maalesef.

Aslında gün.

Manyetik ile mekanik arasında ahım şahım bir fark hissetmezsiniz günde 4-5 saat rekabetçi oyun oynayan biri değilseniz. O yüzden mekanik alın derim.

Aslında hardcore CS oynayan biriyim ondan bu kadar detaylandırıyorum bu işi ve anlarsın ki ekonomik nedenlerden ötürü en karlı olabileceğim alışverişi yapmaya çalışıyorum.

Aslında gün.

Aslında hardcore CS oynayan biriyim ondan bu kadar detaylandırıyorum bu işi ve anlarsın ki ekonomik nedenlerden ötürü en karlı olabileceğim alışverişi yapmaya çalışıyorum.

En kârlı olabileceğiniz alışveriş tartışmasız MCHOSE ace60 Pro gibi gözüküyor, biraz zorlayabilirseniz W75 de bir seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı