2 bin TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000
Eğer düz siyah klavye istiyorsanız endorfy alabilirsiniz ama akko 5075 ve g75 pronun ses ve hissiyatı kadar iyi olmazlar. Yine de kaliteli sayılırlar.

2800 gibi bir fiyata tercih edilebilir mi sence?
Alınır tabi. G75 Pro, akko 5075b plus modelleri veya siyah model istiyorsanız attığım endorfy klavyeler alınabilir ama dediğim gibi endorfy olanlar kalitelidir ama ses ve hissiyat olarak diğer ikisi kadar iyi değiller.

Eğer düz siyah klavye istiyorsanız endorfy alabilirsiniz ama akko 5075 ve g75 pronun ses ve hissiyatı kadar iyi olmazlar. Yine de kaliteli sayılırlar.

Aynı açıklamayı senin içinde yapayım, benim için sesin pek önemi yok CS gibi rekabetçi oyunlarda avantajlı olabileceğim tepki süreleri daha önemli ve az önce belirttiğim gibi işim gereği bazı kısayol tuşları. Ama kablolu veya kablosuz oılmasınında önemi yok. RT gibi beni avantajlı hale getirecek özellikler olması aslında ilk tercihim.

@enzyyx @Yuiis Oyuncu Klavye: Pusat Serisi Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook

Bu klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aynı açıklamayı senin içinde yapayım, benim için sesin pek önemi yok CS gibi rekabetçi oyunlarda avantajlı olabileceğim tepki süreleri daha önemli ve az önce belirttiğim gibi işim gereği bazı kısayol tuşları. Ama kablolu veya kablosuz oılmasınında önemi yok. RT gibi beni avantajlı hale getirecek özellikler olması aslında ilk tercihim.
Onu okudum hocam zaten ama bu bütçede %75 boyutlu manyetik switch klavye bulmak zor maalesef. %60 işini görürse ace60 pro alabilirsin yada fun60 pro için stok bekleyebilirsin ama ne zaman gelir bilemiyorum. Bütçe artmıyorsa mekanik switche yönelmen daha iyi olur.
Bu klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu modeller de düz mekanik switch ve bu fiyatlara asla değmez.

Merhaba, CS:GO, Valorant ve nadiren CoD, BF, LoL gibi oyunlar oynayan biriyim ama genel ağırlıkta rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Tepkime süreleri önem arz ediyor. Bağlantı tipi fark etmeyen Type-C veya kablosuz olabilir. Mekanik F/P 2000 TL altı klavye önerisi.

@hadwiger dostum, rahatsız ettim. Senin klavye rehberini okudum fakat çok anladığım bir konu değil. Güncelde takip ettiğin F/P klavye önerin var mıdır?
Eğer ses seni rahatsız ediyorsa Blue Switch klavye almamalısın. Blue Switchler daha ucuz olur ancak bastığında klik sesi gelir her defasında. Red Switchler daha iyi ses açısından.

Eğer ses seni rahatsız ediyorsa blue switch klavye almamalısın. Blue switchler daha ucuz olur ancak bastığında klik sesi gelir her defasında. Red switchler daha iyi ses açısından.

Tepki süresi benim için daha önemli.

@enzyyx dostum tekrardan merhaba, Madlions Mad68 RGB klavyeyi aldım. 2199 TL için daha mantıklı bir manyetik swtich klavye bulamadım.

Son düzenleme:
Tepki süresi benim için daha önemli.

@enzyyx dostum tekrardan merhaba, Madlions Mad68 RGB klavyeyi aldım. 2199 TL için daha mantıklı bir manyetik swtich klavye bulamadım.

@enzyyx klavyeler switch kalitesi olarak aynı fakat keycapsler arasında farklılık var ama benim için önemli olan yön tuşları FN tuşları gibi özellikler bu klavyede var kullanım sonrası deneyimlerimi aktarırım.

@enzyyx klavyeler switch kalitesi olarak aynı fakat keycapsler arasında farklılık var ama benim için önemli olan yön tuşları FN tuşları gibi özellikler bu klavyede var kullanım sonrası deneyimlerimi aktarırım.

Switch kalitesi olarak aynı olmadıklarını söyleyebilirim, MCHOSE'nin mıknatısları daha kaliteli. Deneyimlerinizi iletirseniz çok iyi olur.

Switch kalitesi olarak aynı olmadıklarını söyleyebilirim, MCHOSE'nin mıknatısları daha kaliteli. Deneyimlerinizi iletirseniz çok iyi olur.

Çok detaylı bilmemekle beraber İngilizcem iyidir, bu bilgiyide ekleyebilirim. Globalde yapılan incelemeler ile ikisinin kalitesinin benzer olduğunuı söyleyeiblirm.

Çok detaylı bilmemekle beraber İngilizcem iyidir, bu bilgiyide ekleyebilirim. Globalde yapılan incelemeler ile ikisinin kalitesinin benzer olduğunuı söyleyeiblirm.

Açıkçası gördüğüm incelemelerde amber gibi switchler incelenmemekle birlikte, MCHOSE'nin ice blue switchi daha tok bir ses ve mıknatıs kalitesi sunuyor. Sapma değerleri daha düşük diyebiliriz bunun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı