2 bin TL'ye Palm grip mouse önerisi

Bütçe
500-2000

Oğuz Yanbastı

Centipat
Katılım
20 Ağustos 2022
Mesajlar
95
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, yeni bir mouse almaya zaten düşünüyordum ve fareyi sinirden yere atıp kırmam sonucunda bu ihtiyaç zorunlu hale geldi. Açıklamam gerektiği üzere elim çok büyük değil, elim ölçüsünü bilmiyorum ancak G300 gibi küçük mouselarda rahat edemiyorum. En alışık ve rahat olduğum eski farem M705 Wireless idi. Bütçem 2000 TL'ye kadar, öncelikli olarak istediğim şeylerin iyi bir ele oturması ve yapısının sade olması. RGB vb. özellikler güzel olabilir ancak benim için öncelikli değiller, açıkçası fark etmez. Özellikle tepkime hızı ve sensör kalitesi fark yaratan özelliklerdir. Bu kriterlere uygun fareler arasında G502 Hero ve Glorious Model O bulunuyor. Bir tanıdığım Model O'yu çok önerdi ancak petekli yapısına alışabileceğimi düşünmüyorum. G502'de çok tuş var ancak tutuş rahatlığı ve yazılımı vb. özellikler sayesinde fazla tuş olayını görmezden gelebiliyorum. Özellikle Logitech G502'nin solunda parmağı üstünde tutan bir bilek/parmak desteği olması çok çok iyi. Razer ve SteelSeries tarafında da iyi fareler var. Razer'ı mağazada denediğimde tutuşu iyiydi ancak malzeme kalitesini beğenmedim. SteelSeries hakkında pek bir bilgim yok, açıkçası. Eğer tutuşu iyi, rahat ve şık başka bir mouse öneriniz varsa lütfen belirtin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakabilirsiniz.
 
Üstteki X2MWE gayet iyi bir seçenek olur.

 
Öncelikle seçtiğiniz mouse modellerini aklınızdan çıkarın. Biri 130gr diğer eski bir mouse. Model o sanıyorsam, 128mm bu ölçülerden yola çıkarak,
Az daha çıkarsanız Lamzu Atlantis önerebilirim 128mm olan modele alışırsınanız benim gözümde Lamzu modeline de alırşırsınız. XM2we için yine bir şans verilebilir, Sora biraz daha küçük.
 
Ninjatsu ve Lamzu Türkiye'de ya yok ya da çok pahalı endgame uygun ama beyaz mouse fazla kirleniyor bu arada belirtmek isterim eski farem kablosuz da olsa kablolu da iyi olur yeterli donamımım var onun için.

2k nın üstüne çıkçak isem logitech g pro x bana daha mantıklı geliyor ama şuan 2k üstü muhtemelen mümkün değil
 
 
Ninjatsu ve Lamzu Türkiye'de ya yok ya da çok pahalı endgame uygun ama beyaz mouse fazla kirleniyor bu arada belirtmek isterim eski farem kablosuz da olsa kablolu da iyi olur yeterli donamımım var onun için.
Bütçen el veriyor, mümkünse kablosuz bakının. Çoğu ürünün siyah versiyonu mevcut olması lazım. Wraith Türkiye'ye getirip satıyor.
 
Buna bakabilirsiniz.
Üstteki X2MWE gayet iyi bir seçenek olur.

Palm için güzel durmuyor şekli açıkçası. Bende bakıyordum bu modele ama bu model claw için.
 
Güncelleme: Bütçem 1500'e inmiş durumda maalesef karışıklık için özür dilerim.

G502 X diye bir model de varmış ekstra G502'nin daha hafif kompakt ve yeni hali nasıl sizce yorumşayabilir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı