2 bin TL'ye sessiz klavye önerisi

Bütçe
2000
Apex 3'e bakıyorum şimdi. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan.

%65'in sıkıntısı nedir acaba? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Hocam benim kanatima göre numlock tuşları olmalı ben hesaplama yapan bir insanım kısayol tuşlarınıda çok sık kullanıyorum o yüzden %65 bana göre değil ben tercih etmem.

evet malzeme kalitesi ve hissiyat olarak güzel fakat sadece 2 tane aydınlatma modu var klavyede steelseries malzemeye ekleyip görünümden kısmış

RGB kullanmıyorum ben zaten, ramlere kadar her şey RGB ama hepsi düz beyaz çalışıyor bende.

RGB kullanmıyorum ben zaten, RAM'lere kadar her şey RGB ama hepsi düz beyaz çalışıyor bende.

1200TL verince insan bir RGB modları arıyor kanka ya Logitech pridogy Razer Cynosa V2 gibi dengi klavyeler kısmamış SS in yaptığı işlerde mantık aramamak lazım gerçi.

1200TL verince insan bir RGB modları arıyor kanka ya Logitech pridogy Razer Cynosa V2 gibi dengi klavyeler kısmamış SS in yaptığı işlerde mantık aramamak lazım gerçi.
evet malzeme kalitesi ve hissiyat olarak güzel fakat sadece 2 tane aydınlatma modu var klavyede steelseries malzemeye ekleyip görünümden kısmış
Klavyenin RGB modları mevcut, ledler adreslenebilir şeritler halinde dizilmiş her tuş adreslenebilir değil aldığım gün beyaz %50 açıp bıraktım sonrasında da güncellemedim benim aradığım bir özellik değildi.

Hayir onermiyorum, TTC switchler var. Iyi switch degiller. Benim yolladigim klavye hotswap klavye bu sayede ileride switchleri degistirmek istersen lehimlemene vesaire gerek kalmayacak. Ayrica 600 lira daha ucuz.
Ek olarak bu fiyatlara cikmisken mekanik klavye alman tabiki en dogru olan.

**Klavyeyi aldiktan sonra daha da sessizlestirmek icin modifiye onerileri verebilirim.
En basiti ve ucuzu O-Ringler ekstra takilabilir : Mekanik Klavye O-Ring Ses Sönümleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
Teşekkürler

Hocam alıyorum bu klayeyi alışıcaz artık TR olmayan klavyeye.. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…