2 çekirdek ile GTA 5 oynamak

YigitAyaz

Centipat
Merhaba i5 M460 çift çekirdekli 2.53 GHz işlemcim var. Sizce Ultra Low'da GTA 5 açar mı?
Lütfen denemeyen yazmasın çünkü soğutma sıkıntım var yakabilirim.
Dipnot: Diğer gereksinimleri karşılıyor (Ekran kartı, RAM vb.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. GTA 5'in sistem gereksiniminde işlemci için 4 core (çekirdek) şartıı vardır, oyun ayarlarınız en düşük ayarda tutulsa bile bu yüzden oynanması mümkün olamaz, çünkü sizin i5 M460 işlemciniz 2 çekirdeklidir, örneğin i3 3220 ile de 2 çekirdekli olduğundan oynanamaz diye düşünüyorum, GTA 5 oyunu 4 çekirdekli işlemciyle 1 GB ekran kartını istiyor, sanal çekirdekle 4 olduğundan denenmesi lazım, belki oynanabilir, diğer şartlarında uygun olması lazım. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba. GTA 5'in sistem gereksiniminde işlemci için 4 core (çekirdek) şartıı vardır, ayarlar en düşük ayarda tutulsa bile bu yüzden oynanması mümkün olamaz, çünkü sizin i5 M460 işlemciniz 2 çekirdeklidir, örneğin i3 3220 ile de 2 çekirdekli olduğundan oynanamaz, GTA 5 oyunu 4 çekirdekli işlemciyle 1 GB ekran kartını istiyor, GTA 4 işlemci 2 çekirdekli olduğundan diğer sistem şartları da uygunsa oynanabilir. Kolay gelsin.
Öyle olsaydı i3 7100 işlemcisi olan adam da oynayamazdı. Yanlış bilgilendirmeyin.

Evet, sanal çekirdekleri de hesaba katarsak bu şekilde belki oynanabilir, bu konuda çok net yazmamam gerekliydi, bunu kabul ediyorum. Ancak oyun 4 adet gerçek çekirdeği istiyorsa bence zorlanarak oynanır veya kasarak oynanır şeklinde de düşünüyorum. Ancak işlemcim i3 3220 ve kendi sistemimde ne yazık ki bunu oynayı denemeden yazdım. Kolay gelsin.

Ekran kartının modelini yazman lazım. 1 GB boyutunda milyon tane kart var ve hepsi farklı güçte.
Karttan karta fark ettiğini bende biliyorum ama fazla etki etmez bence yine kaldırır.
dw.PNG

Açar bende de aynı laptoptan var acıyor 30 40 FPS arası.
Çok teşekkurler deneyeceğim.

Merhaba i5 M460 çift çekirdekli 2.53 GHz işlemcim var. Sizce Ultra Low'da GTA 5 açar mı?
Lütfen denemeyen yazmasın çünkü soğutma sıkıntım var yakabilirim.
Dipnot: Diğer gereksinimleri karşılıyor (Ekran kartı, RAM vb.)

Ara ara takılabilir, tabii Turbo modu varsa otomatik 3 GHz'nin üstüne çıkar o zaman sıkıntı olmaz kendimden biliyorum benim ki de çift çekirdek. Gta V sistemleri eskisi kadar zorlayabilen bir oyun değil artık günümüzde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı