Çözüldü 2 disk ile dual boot nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Birvarlık

Femtopat
Selamlar dostlar, geçenlerde Linux'a geçilir mi diye konu açtım ve Linux'a geçmeye karar verdim. 512 GB SSD'im ve 1.5 TB HD'dim var, aklımda SSD'de Windows HDD'de Linux kullanmak var, yapabilir miyim böyle bir şey?
Windows SSD'ye kurulu. Nasıl yapabileceğimi anlatan video var mı?

Çözüm

GRUB menüsünde Windows'un görünmemesi ihtimali var bundan dolayı rehberimi uygulamanız gerekebilir.
Bnece HDD'de Linux kullanma, çok yavaş gelir Windows gibi SSD'ye ihtiyacı var ortalama dağıtımların. Sana önerim 30-50 GB SSD'den bölüm ayır ve oraya kur. O zaman otomatik dual boot seçme ekranı da geliyor.

Selamlar dostlar, geçenlerde Linux'a geçilir mi diye konu açtım ve Linux'a geçmeye karar verdim. 512 GB SSD'im ve 1.5 TB HD'dim var, aklımda SSD'de Windows HDD'de Linux kullanmak var, yapabilir miyim böyle bir şey?
Windows SSD'ye kurulu. Nasıl yapabileceğimi anlatan video var mı?

Seçerken HDD seçip kurulum yapacaksın.

Son düzenleme:

GRUB menüsünde Windows'un görünmemesi ihtimali var bundan dolayı rehberimi uygulamanız gerekebilir.

Çözüm

En büyük korkum buydu hocam, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı