2. dönem ders notları nasıl?

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
1649815698773.png

7. Sınıfsın sanırım, tamamen standartlarına bağlı. Ortaokuldayken 95 aşağısı bir not benim için hoş değildi. Burada ailemin beklentileri önemli değildi benim için. Biraz ders dinlediğim zaman çalışmasam bile çoğu zaman yapabildiğim için standartlarımı yüksek tuttum. Notların düşük olup olmadığına kendin karar ver. Elinden geleni yapıyor musun?

Keşke sınıfınıda söyleseydin. Eğer ortaokula gidiyorsan ortalama gibi geldi bana (kendi ortaokul notlarımla karşılaştırarak söylüyorum). Fakat matematik biraz düşük geldi bana. Matematik notunu yükseltirsen on numara olur. Eğer lisedeysen güzel fakat matematiğe birazcık daha çalışmalısın.
Ortaokulda matematikten nasıl 40 almayı başardın?

Ortaokula gittiğini nasıl anladın?

Keşke sınıfınıda söyleseydin. Eğer ortaokula gidiyorsan ortalama gibi geldi bana (kendi ortaokul notlarımla karşılaştırarak söylüyorum). Fakat matematik biraz düşük geldi bana. Matematik notunu yükseltirsen on numara olur. Eğer lisedeysen güzel fakat matematiğe birazcık daha çalışmalısın.

Ortaokula gittiğini nasıl anladın?

Sosyal bilgiler ve fen bilimleri dersi var çünkü.

Arama çubuğundaki linkte ilkokul yazıyor. Gerçi yeni sistemde ilkokul ortaokul farkı nasıl oluyor onu bilmiyorum. Konuyu görünce, 6.sınıf notlarım hala duruyor mu diye merak edip yıllar sonra e-okula girdim. Rezalet bir okulda okumuştum ama yine fena değilmişim. 😌

45677.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı